mieszkanie od dewelopera?

Inne tematy, nienależące do żadnej z kategorii.
Awatar użytkownika
Pola78

mieszkanie od dewelopera?

Post autor: Pola78 »

Hej kochani! Mam problem i muszę zapytać o rady. Zastanawiam się nad wyborem mieszkania od deweloperów w Szczecinie i chciałabym poznać Wasze opinie na ten temat. Czy ktoś z Was już ma doświadczenie z takim zakupem? Czy warto? Czekam na Wasze rady i sugestie. Mam nadzieję, że uda mi się znaleźć idealne mieszkanie i spełnić swoje marzenia o własnym kącie. A może ktoś z Was też szuka mieszkania w Szczecinie? Gdzie najlepiej się rozejrzeć? Liczę na Waszą pomoc! :P
Ułan

Re: mieszkanie od dewelopera?

Post autor: Ułan »

ATAL działa na rynku już od wielu lat, co pozwoliło firmie wypracować własny styl architektoniczny. Ich inwestycje są rozpoznawalne, ale jednocześnie wpisują się w otoczenie, bez dominowania przestrzeni. Warto zwrócić uwagę na zachowanie balansu między zagęszczeniem zabudowy a miejscami wspólnymi. To podejście sprawdza się szczególnie w miejskich osiedlach.
Sznajder

Re: mieszkanie od dewelopera?

Post autor: Sznajder »

Pytanie czy to ma być dla siebie, czy bardziej jako inwestycyjne. Ja osobiście szukalbym jakiegoś apartamentu z widokiem na morze. W samym Szczecinie to się nie da, wiec gdzieś poza. Jeżeli inwestycja to patrzeć czy miejsce pasuje pod turystów. Poszedłbym w Kołobrzeg albo Ustronie. Albo zobacz gdzie buduje takie apartamentowce SUn&Snow. Od razu mogą sie zaopiekować z najmem jakby była potrzeba.
ODPOWIEDZ