Sushi Warszawa
Tutaj polecamy restauracje w Polsce i nie tylko.
- mineral
Sushi Warszawa
Zauważyłam, że wśród moich znajomych coraz więcej zwolenników jedzenia sushi. Ja długo nie mogłam się przekonać, jakoś nie mogłam się wyzbyć wyobrażeń o zapachu surowej ryby. I tak oto moim wspaniali znajomi zaprosili mnie do nowo otwartej restauracji Garo Sushi w Warszawie, gdzie odczarowano moje wyobrażenie na temat sushi. Powiem Wam, że zajadałam, aż końca nie było widać.
- hellomyfriend
Re: Sushi Warszawa
Post autor: hellomyfriend »
Jeśli poszukiwaliście dobrej restauracji związanej z sushi to polecam wam sprawdzić pod tym linkiem http://takushisushi.pl/. W Lublinie znajdziecie bardzo dobrą restaurację z sushi, więc jak ktokolwiek z was poszukiwał takiego miejsca, to zdecydowanie wam polecam zerknąć.
- Tomik00
No to ja jeszcze moge polecić Wam Sushi World, ponieważ to świetny lokal z możliwością dostawy gdzie można naprawdę zjeść smaczne sushi w klasycznym zestawieniu, jak i nowościach przygotowanych przez nich typu duże rolki i moje ulubione BIG CHICAGO, a dokładnie są to futomaki z łososiem, marynowaną krewetką, awokado, ogórkiem, na wierzchu sos cocktail i tobikko. Spróbujcie, a jestem przekonany że jeszcze do nich wrócicie
- Rozsądna
Polskie jedzenie najlepsze uwielbiam mam kilka knajpek w Wawie, lubię Folk Gospodę i Czerwonego Wieprza, do takich miejsc chodzę, gdzie można polskiego jedzenia skosztować, bo wrażenie mam że polska sztuka kulinarna zanika
Post autor: Alex »
Wiadomo, że każdy chciałby chociaż raz skosztować czegoś innego mniej znanego jeśli chodzi o jedzenie. Ale są też tacy co wolą kuchnię tradycyjną. To też stworzyliśmy takie miejsce jak restauracja Little Barrel w Warszawie , gdzie możecie rozkoszować się tradycyjnymi daniami robionymi jak za dawnych lat. Chyba każdy chciałby przypomnieć sobie jak smakują kopytka na słodko? I to możecie u nas sobie przypomnieć.
nie płaci za SEO - sprawdź w BIG
nie płaci za SEO - sprawdź w BIG
Post autor: Szkło »
Ja tam nie przepadam z sushi wolę bardziej tradycyjne dania. Może to dlatego że zostałam wychowana na kuchni tradycyjnej i takiej także szukam w dobrej restauracji. I tak też udało mi się namierzyć Restauracja U Wienawy w Warszawie. A konkretnie to na Placu Piłsudskiego czyli w samym centrum tego miasta. To tutaj zasmakować można w kuchni staropolskiej która od wieków była bardzo doceniana. A fakt, że opiera się ona na kuchni oficerskiej sprawia, że chętniej do nich zaglądamy
- erlich0
Jestem ogromnym fanem sushi i innych dań kuchni japońskiej. Niestety nie mam zbyt dużo czasu, aby często odwiedzać restauracje. Na szczęście w internecie można zamówić jedzenie z dowozem do domu. często korzystam z oferty restauracji https://www.sushitoday.pl/. Mają tam pyszne sushi.
Post autor: żuczek »
Wybieram się na wycieczkę do Warszawy, dużo słyszałem o restauracji Bubbles, która ma zróżnicowane menu, są nie tylko Polskie dania, ale także zagraniczne przysmaki. Słyną z tego, że posiadają duży wybór szampanów. Czy macie jakieś opinie na ich temat, warto się tam wybrać? Nie ukrywam, że mają bardzo kuszącą ofertę.
Wróć do „Restauracje warte polecenia”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Podatki i Prawo
- ↳ Marketing
- ↳ Firma
- ↳ Banki
- ↳ Lokaty
- ↳ Kredyty
- ↳ Zainwestuję
- ↳ Ciekawe strony internetowe
- ↳ Opinie o firmach, produktach lub usługach