problemy intymne
Wątek z rekomendacjami lekarzy, specjalistów, poradni.
problemy intymne
Post autor: gość »
Jak sobie radzicie problemami intymnymi? Mam tutaj na myśli braki w wydzielaniu śluzu w pochwie. Ostatnio coraz bardziej doskwiera mi właśnie taki problem i nie wiem czy się zgłosić do ginekologa czy może jednak samo minie? Bardzo bym była wdzięczna za pomoc kobietki
- kokarda
Re: problemy intymne
Samo z pewnością nie minie, także nawet na to nie licz. Jak u mnie pojawił się taki sam problem jak u Ciebie to ginekolog zalecił mi kupno w aptece żelu intymnego feminum. Jest bardzo fajny, bo nie brudzi bielizny jak i posiada naturalny skład. No i warto też pamiętać, że ułatwia on stosunki płciowe, zwiększając komfort i doznania
Post autor: ściele »
Ja zawsze uważam, że takie problemy intymne warto konsultować ze specjalistą. Nie wstydź się tylko zapisz do ginekologa. Z własnego doświadczenia wiem, że nie ma co leczyć się na własną rękę... Ja chodzę regularnie, na kontrole, cytologie itp. Jak chcesz, to Ci polecę w Warszawie super ginekologa - nazywa się dr Kinga Pospiech i przyjmuje w klinice Babka Medica, na ul. Wąwozowej. Jestem jej stałą pacjentką.gość pisze: ↑24 mar 2021, 14:07 Jak sobie radzicie problemami intymnymi? Mam tutaj na myśli braki w wydzielaniu śluzu w pochwie. Ostatnio coraz bardziej doskwiera mi właśnie taki problem i nie wiem czy się zgłosić do ginekologa czy może jednak samo minie? Bardzo bym była wdzięczna za pomoc kobietki
- gratka
Zbyt skąpe nawilżenie pochwy to dla kobiety duży dyskomfort. Ból, świąd, pieczenie, nawet nie ma się ochoty na seks, bo zwyczajnie czuje się ból. Ja sobie z tym poradziłam stosując dopochwowo cicatridinę. Te globulki działają regenerująco na błonę śluzową pochwy, szybciej goją się podrażnienia. Dlatego nie ma co czekać aż samo przejdzie, bo o wiele dłużej będzie trwało dochodzenie do formy.
Post autor: martuś »
Ja tam zalecam z doświadczenia sex z nieznajomym, fajnym partnerem, który o nas zadba hihi Sporo ogłoszeń macie na https://www.boonga.pl a jak dodacie swoje, poznacie faceta, który o was zadba kompleksowo i żadna suchość cipki nie wystąpi
Post autor: Drażka.02 »
Moim największym problemem intymnym były bardzo dokuczliwe miesiączki. Nadwrażliwość piersi, bóle głowy, podbrzusza, taka zawsze pełna jak balon się czułam. Do tego krwawienie było zawsze bardzo obfite, co zwłaszcza latem było problemem. Używam czasu przeszłego, ponieważ odkąd zaczęłam stosować belarę to nie mam już tych problemów. Wszystko się uregulowało i samo krwawienie z odstawienia jest bardziej skąpe.
- Tadek99
Jeśli chodzi o świąd to na tej stronce internetowej możecie znaleźć jakie są sposoby na łagodzenie świądu, a to dość popularny problem, który pojawia się regularnie, pod linkiem https://www.abcapteki.pl/choroby-od-a-d ... ie-swiadu/
Post autor: zośka »
Ja niestety miałam bardzo bolesne i nieregularnie miesiączki, do tego dochodziły bóle kręgosłupa krzyżowego i bolesne owulacje, dlatego zdecydowałam się pójść w końcu na badania w kierunku endometriozy https://www.gyncentrum.pl/endometrioza i faktycznie po diagnostyce okazało się, że ona jest przyczyną tego bólu. Na szczęście trafiłam do dobrej kliniki, w której odpowiednio się mną zajęli
Post autor: wioluś »
Ja tam zalecam z doświadczenia sex z nieznajomym, fajnym partnerem, który o nas zadba hihi Sporo ogłoszeń macie na https://www.boonga.pl a jak dodacie swoje, poznacie faceta, który o was zadba kompleksowo i żadna suchość cipki nie wystąpi
Post autor: duszęk »
Ja uważam, że samo nic nie mija. Skoro zaczęła się u Ciebie suchość, to pewnie z powodu innych czynników. Raczej lepiej jest pójść do ginekologa, żeby to sprawdził i coś doradził. Pani doktor Barbara Blicharczyk mogłaby Ci pomóc. W Kołobrzegu na ul. Szpitalnej ją znajdziesz.
- editoillet
Post autor: editoillet »
W mojej ocenie, świetnym gabinetem ginekologicznym jest Gabinety Łucka. Jeśli jesteście zainteresowani wizytą u ginekologa, polecam przejrzenie oferty Gabinetów Łucka, gdzie znajdziecie wszelkie szczegóły. Moim zdaniem warto tam zajrzeć.
Wróć do „Lekarze, przychodnie, szpitale”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Podatki i Prawo
- ↳ Marketing
- ↳ Firma
- ↳ Banki
- ↳ Lokaty
- ↳ Kredyty
- ↳ Zainwestuję
- ↳ Ciekawe strony internetowe
- ↳ Opinie o firmach, produktach lub usługach