Czas po pracy
Wszystko o twoim hobby i rozrywkach czasu wolnego. Koncerty, sport, podróże.
- Dżemil
Czas po pracy
W jaki sposób najczęściej spędzacie czas po pracy? Na pewno macie jakieś hobby, coś, co faktycznie sprawia Wam przyjemność, co lubicie robić? No i pytanie czy zdarza się Wam spędzać po pracy czas z ludźmi, z którymi pracujecie? Czy raczej wolicie nie wchodzić na przyjacielską lub nawet tylko koleżeńską stopę, tylko pozostać w relacji określmy to "pracowniczej"? U nas organizowane są gry integracyjne dla firm i myślę, że to pomogło nam zbudować fajną relację z współpracownikami
Re: Czas po pracy
Post autor: diner »
Niedawno zacząłem korzystać z usług tarot on-line aby poznać moje życie i uzyskać wgląd. To była interesująca podróż odkrywania siebie i uczę się tak wiele. Zdecydowanie polecam to jako hobby, jeśli szukasz sposobu na lepsze zrozumienie siebie.
Post autor: Gość »
Ja czas wolny po pracy spędzam u mnie w ogrodzie, to moja pasja jest. I zmieniam tam meble, widziałem że tu https://gardenspace.pl/krzesla-i-fotele-ogrodowe mają nowoczesne fotele ogrodowe takie jakich od dawna szukałem.
Post autor: emi9244 »
Uważam, że czas po pracy warto poświęcić na swoje hobby. Jedni lubią sport, inni czytać książki, a wiele osób interesuje się również przyrodą i nauką. Gatunek golden teacher jest dość ciekawy, jeśli chodzi o przyrodę, ponieważ to gatunek grzybów. Możecie obserwować takie gatunki pod mikroskopem i sprawdzać, jakie posiadają właściwości.
Post autor: warek »
Indywidualne treningi w https://jumphall.pl/oferta/treningi-indywidualne/ to doskonała propozycja dla osób, które chcą poprawić swoją kondycję fizyczną pod okiem doświadczonych trenerów. Program zajęć jest dostosowany do indywidualnych potrzeb i celów, co pozwala na efektywny rozwój umiejętności w komfortowej atmosferze. Dzięki profesjonalnemu wsparciu oraz nowoczesnym urządzeniom, każdy trening staje się wyjątkowym doświadczeniem, które szybko przynosi widoczne rezultaty.
Wróć do „Czas wolny - hobby, rozrywka”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Podatki i Prawo
- ↳ Marketing
- ↳ Firma
- ↳ Banki
- ↳ Lokaty
- ↳ Kredyty
- ↳ Zainwestuję
- ↳ Ciekawe strony internetowe
- ↳ Opinie o firmach, produktach lub usługach