Czego nie mogłoby zabraknąć w Waszej kuchni?
Dzielimy się najlepszymi przepisami, polecamy restauracje. Wszystko dla smakoszy.
- Dalia_81
Czego nie mogłoby zabraknąć w Waszej kuchni?
Cześć kobietki! Zakładam wątek bo jestem ciekawa Waszych doświadczeń i podejścia do gotowania. Czego nie mogłoby zabraknąć w Waszej kuchni? Mam na myśli konkretnie sprzęty lub różne naczynia. Niedługo przeprowadzam się do nowego mieszkania i powoli robię listę rzeczy, jakie mogą się przydać, a o nich nie pomyślałam.
- lucyna
Re: Czego nie mogłoby zabraknąć w Waszej kuchni?
Osobiście nie mogłabym żyć bez robota kuchennego. Dzięki niemu udaje mi się zaoszczędzić czas w kuchni i mam nieograniczone możliwości gotowania. Teoretycznie taki sprzęt nie jest super niezbędny, ale dzięki niemu udaje mi się spędzać więcej czasu na swoim hobby.
- Tina-73
Dla mnie ważne jest zdrowe żywienie, więc często używam parowaru, aby przygotować warzywa na parze. Nie wyobrażam sobie również kuchni bez robota do wyrabiania ciast, uwielbiam piec zdrowe i smaczne wypieki.
- oktawia-79
Post autor: oktawia-79 »
Podobnie jak Wy kiedyś używałam wielu sprzętów w kuchni. Teraz wystarcza mi speedcook więc już nie potrzebuję osobnego parowaru, blendera czy miksera. To dla mnie znaczne ułatwienie !
- Alanski23
Przede wszystkim ekspresu do kawy... Nie wyobrażam sobie bez tego życia. Ja bez kawy, to nie ja.
--------------------------------------------------------------
łóżka drewniane
--------------------------------------------------------------
łóżka drewniane
-
W mojej kuchni nie mogłoby chyba zabraknąć Thermomixa. To urządzenie naprawdę nie tylko upraszcza, ale i przyspiesza mnóstwo rzeczy w kuchni Widziałam na stronie internetowej https://thermodieta.pl/dieta-na-thermomix, że są nawet specjalne diety na Thermomix Wiedzieliście o tym?
fotokomórki i ich zastosowanie
fotokomórki i ich zastosowanie
- opuncja
Na pewno młynka do kawy Najbardziej lubię właśnie świeżo zmieloną, pachnącą kawę. Taki młynek do kawy wcale nie musi być dużym wydatkiem - znajdziecie go na przykład w sklepie PGE: https://sklep.gkpge.pl/Mlynek-do-kawy-arnowy-CR-4439 .
- Natalie
Ketchupu Kotlin Jak nie mam pomysłu na obiad czy kolacje, to zybkie grzanki z serem i pieczarkami, polane tych ketchupem ratują sytuacje
przekaźnik bezpieczeństwa eaton
przekaźnik bezpieczeństwa eaton
- Eliza111
Wszystko co nam jest potrzebne w kuchni znajdziemy na stronie Naczynia z kamionki sklep to bardzo fajny sklep gdzie mamy dobrej jakości garnki, naczynia i inne akcesoria. Sprawdźcie i zapoznajcie się z całą ich atrakcyjna ofertą.
Post autor: daziikź »
W mojej kuchni nie mogłoby zabraknąć dobrych noży kuchennych. Ostatnio przeglądałem gazetki i ulotki sklepów z mojej okolicy i wydaje mi się, że pora na zakupy. Przed świętami waszym zdaniem ceny będą niższe czy wyższe? Przepłacać nie chcę!
Post autor: gęska »
zmywarki, nie wiem jak Wy ale ja nie cierpię myć naczyń, na szczęście mam pomocnika, który mnie wyręcza, moja zmywarka electrolux jest niezastąpiona, wzięlam model z podnoszonym dolnym koszem comfortLift. Super rozwiązanie, na pewno wygodniej tak wyjąć i załadować naczynia.
- konopnik
Ja za niezbędny sprzet w domu uważam zmywarkę, nie wyobrażam sobie życia bez niej. Nie lubię zmywać ręcznie a Wy? Tutaj https://123budujemy.pl/ranking-zmywarek-jaka-kupic/ możecie zerknąć sobie na ranking zmywarek, pomoże Wam w wyborze. Możecie się takim rankingiem sugerować.
Post autor: jożka »
sama się zastanawiam nad tym modelem, ten podnoszony kosz wydaje mi się ciekawym rozwiązaniem, a Electrolux ma bardzo dobre urzadzenia, mam ich pralke i jest świetna, myślę, ze zmywark ateż się dobrze sprawdzigęska pisze: ↑24 lis 2020, 17:27 zmywarki, nie wiem jak Wy ale ja nie cierpię myć naczyń, na szczęście mam pomocnika, który mnie wyręcza, moja zmywarka electrolux jest niezastąpiona, wzięlam model z podnoszonym dolnym koszem comfortLift. Super rozwiązanie, na pewno wygodniej tak wyjąć i załadować naczynia.
Wróć do „Dobre jedzenie - produkty, przepisy, porady”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Podatki i Prawo
- ↳ Marketing
- ↳ Firma
- ↳ Banki
- ↳ Lokaty
- ↳ Kredyty
- ↳ Zainwestuję
- ↳ Ciekawe strony internetowe
- ↳ Opinie o firmach, produktach lub usługach