Adwokat od prawa cywilnego
Rozmawiamy o prowadzeniu firmy, początkach w biznesie, problemach i strategiach.
- Alberta_76
Adwokat od prawa cywilnego
Post autor: Alberta_76 »
Witam serdecznie Czy ktoś z was może polecić mi dobrego adwokata specjalizującego się w prawie cywilnym? Mam na myśli kogoś z Łodzi. Potrzebna mi pomoc w sporządzeniu opinii prawnej.
- Tomasz-96
Re: Adwokat od prawa cywilnego
Moim zdaniem najlepszy jest kroladwokat.pl. Kilka razy radziłem się u niego właśnie w kwestii prawa cywilnego i widać, że doskonale się na tym zna. Poza tym zawsze angażuje się w problemy klientów i jest w pełni profesjonalny.
cena przeprawy promowej w świnoujściu
cena przeprawy promowej w świnoujściu
- aron
Gdybym ja miał wskazać dobrego adwokata to wskazałbym Łukasza Węgłowskiego. Dostałem nr telefonu 48 91 820 26 13 do kancelarii od kolegi z pracy. Kompetentny, rzeczowy, widać od razu, że takie sprawy jak moja to dla niego codzienność. Wie jak do tematu podjeść, żeby znaleźć najlepsze rozwiązanie dla klienta. W razie jeszcze będę potrzebował pomocy to też do p. Łukasza się udam.
- natala.domagal
Post autor: natala.domagal »
W Poznaniu lub Łodzi jeśli szukacie dobrego prawnika to polecam mecenasa Mariusz Olężałkę. Jest z Łodzi, ale sprawy w Poznaniu również chętnie bierze. Poradzi sobie zarówno w sprawach z prawa cywilnego, jak i karnego. To bardzo zdolny prawnik.
- MalaMonka
Szukacie kogoś do pomocy w takich sprawach? Myślę, że najlepszym wyborem będą kancelarie adwokackie gdzie można liczyć na kompleksową pomoc. Sprawdźcie sobie tu agencje http://adwokat-nawojski.pl Powinni świetnie sobie poradzić.
- gizwald
Mogę się podzielić namiarami na mojego sprawdzonego adwokata z Wrocławia - https://www.opalinski.eu/zakres-uslug/prawo-cywilne/ Pan Łukasz Opaliński jest solidnym, rzetelnym i skutecznym prawnikiem, także na bank będziecie zadowoleni z jego usług.
- Frelka
Jeżeli jesteście z Białegostoku lub okolic i macie problemy z prawem to jest jedna Kancelaria godna uwagi, a jest nią bialystok-adwokaci.eu . Profesjonalnie podchodzą do każdej sprawy. Działają w wielu dziedzinach prawa, mają ogromną wiedzę i doświadczenie.
- aria
Czy jest jakiś sprawdzony adwokat Szczecin, który zajmuje się podziałem majątku w trakcie małżeństwa? Znajoma chciałaby się w pewien sposób zabezpieczyć finansowo, ponieważ zarabia dużo więcej od męża, a czuje, że zaczyna im się nie układać w związku. Może doradzicie jak powinna postąpić? Ja nie potrafię jej pomóc.
- Eliza111
Moim zdaniem powinieneś zgłosić się do kancelarii adwokackiej do adwokaci-reck.pl zajmuje się świadczeniem kompleksowej obsługi prawnej w zakresie różnych gałęzi prawa, w szczególności: prawa cywilnego, prawa karnego, prawa pracy. Na stronie macie szczegółowe informacje to zerknijcie koniecznie.
- fasadka
Nie miałam co prawda okazji korzystać, ale bliska przyjaciółka niedawno miała sprawę i ją reprezentował adwokat https://gajda-adwokat.pl/ . Sprawa się dla niej dobrze skończyła więc uważam, że jest to adwokat warty polecenia gdyż skuteczny
Przejdź do
- Forum
- ↳ Podatki i Prawo
- ↳ Marketing
- ↳ Firma
- ↳ Banki
- ↳ Lokaty
- ↳ Kredyty
- ↳ Zainwestuję
- ↳ Ciekawe strony internetowe
- ↳ Opinie o firmach, produktach lub usługach
- ↳ Sklepy internetowe - opinie