Rozwój firmy transportowej - Wasze pomysły
Rozwój firmy transportowej - Wasze pomysły
Post autor: TomaszKeś »
Re: Rozwój firmy transportowej - Wasze pomysły
Post autor: MikołajSz »
Post autor: kłodzki_54 »
Post autor: Ghi7byę »
TomaszKeś pisze: ↑07 cze 2021, 12:52 Chciałbym poznać Waszą opinię na temat możliwości rozwoju firmy transportowej i jednocześnie poprawy efektywności pracy oraz kontroli pracowników. Czy macie może dla mnie jakieś konkretne podpowiedzi w tym zakresie na co zwrócić uwagę i jednocześnie gdzie warto szukać podpowiedzi, aby jednak to stopniowo dopracowywać?
też szukam takich informacji.
-
paczki do Czech
Post autor: ŁukaszMes »
Również uważam, że warto szukać skutecznych propozycji systemów które pozwolą Wam efektywnie pracować i jednocześnie zarządzać swoją firmą transportową i całą flotą. Można się skontaktowac z ich obsługą techniczną i wszystkiego dowiedzieć, tak samo na ich stronie internetowej zostało to dobrze przedstawione więc sprawdzicie czy to optymalna opcja dla Waszego biznesu.MikołajSz pisze: ↑08 cze 2021, 9:33 Ciężko powiedzieć, na pewno ważne jest to aby mieć dobrze zorganizowanych pracowników i jednocześnie zachowywać nad nimi kontrolę wraz z rozwiązaniami które będą przynosiły ograniczenie kosztów utrzymania, ale i zwiększenia zysków. Dlatego też my z rok temu wprowadziliśmy system Flotman który fajnie się tutaj sprawdza, tym bardziej że mamy codzienne automatyczne raporty z najważniejszymi danami więc wiadomo co trzeba zmienić i poprawić, kontrolę nad paliwem, lokalizacjami i też integrację z giełdami zleceń TimoCom oraz Trans24.
Post autor: TomaszKeś »
Dzięki wielkie Panowie za podpowiedzi i wskazówki, na pewno ułatwi mi to podjęcie ostatecznej decyzji jeżeli chodzi o wybór rozwiązań wspierających naszą firmę. Pozdrawiam i liczę że to oczywiście nie koniec odpowiedziMikołajSz pisze: ↑08 cze 2021, 9:33 Ciężko powiedzieć, na pewno ważne jest to aby mieć dobrze zorganizowanych pracowników i jednocześnie zachowywać nad nimi kontrolę wraz z rozwiązaniami które będą przynosiły ograniczenie kosztów utrzymania, ale i zwiększenia zysków. Dlatego też my z rok temu wprowadziliśmy system Flotman który fajnie się tutaj sprawdza, tym bardziej że mamy codzienne automatyczne raporty z najważniejszymi danami więc wiadomo co trzeba zmienić i poprawić, kontrolę nad paliwem, lokalizacjami i też integrację z giełdami zleceń TimoCom oraz Trans24.
Post autor: SzymońK »
Post autor: Emeń »
Też będziemy musieli to rozważyć, jednak rzeczywiście dobra firma transportowa wymaga dopracowania i poprawy wydajności oraz skutecznego ograniczania wydatków. Mam nadzieję, że przełoży się to realnie na nasz biznes skoro tak go chwalicie.SzymońK pisze: ↑28 cze 2021, 14:20 Dlatego również my zdecydowaliśmy się na wprowadzenie do naszej firmy systemu Flotman z pomocą którego będziecie mogli lepiej zarządzać swoją flota aut, kontrolować lokalizacje, zużycie paliwa, czy również łatwiej pozyskiwać kolejne zlecenia z giełd typu TimoCom, czy również Trans24 gdzie ich nie brakuje, jednak tylko lepsza organizacja może przynieść realne zyski kiedy dopracujemy transy i wykorzystanie całej strefy załadunkowej.
Post autor: KacperOś »
Post autor: Lezeń »
Dlatego po prostu dobrze odezwać się do obsługi flotman i popytać co i jak, żeby sprawdzić czy zapewniają funkcje jakich potrzebujecie oraz jak to wygląda pod względem kosztów. Ja jak na razie jestem po prostu z tej decyzji że na nich postawiliśmy zadowoleni bo świadczą o tym poprawione wyniki.KacperOś pisze: ↑26 lip 2021, 15:12 No własnie brzmi to interesująco, bo rzeczywiście jeśli chodzi o zarządzanie transportem to przydałoby się rozwiązanie które odciąży nad od ilości zadań i jednocześnie pozwoli poprawić wyniki końcowe pracy kierowców i pozyskiwania nowych zleceń żeby jednak utrzymać swoją pozycję i pozostać konkurencyjnym.
Post autor: Sławomir »
Post autor: OlgiersŻ »
Post autor: MariaŻ »
- blicz
Post autor: ignacy »
Transport międzynarodowy jest dobrym rozwiązaniem brakuje firm oferujących [url-http://paczkiszwecja.pl/]paczki do Szwecji[/url], znam tylko jedną, ale ich usługi się sprawdzają i z tego co zauważyłem korzysta z nich wiele osób i wcale mnie to nie dziwi.blicz pisze: ↑01 lis 2021, 20:57 Ja bym na waszym miejscu zainwestowała w punkt paczkowy, skoro już działacie w branży transportowej. Nie wymaga on żadnej inwestycji, wystarczy posiadać lokal gdzie będzie przyjmować się paczki i to wszystko. Czysty zarobek. Przemyślcie to sobie. Moim zdaniem to dobry pomysł na rozwój firmy
- Forum
- ↳ Podatki i Prawo
- ↳ Marketing
- ↳ Firma
- ↳ Banki
- ↳ Lokaty
- ↳ Kredyty
- ↳ Zainwestuję
- ↳ Ciekawe strony internetowe
- ↳ Opinie o firmach, produktach lub usługach
- ↳ Sklepy internetowe - opinie
- ↳ Zarabianie w internecie