sprowadzanie aut z Anglii

Rozmawiamy o prowadzeniu firmy, początkach w biznesie, problemach i strategiach.
Awatar użytkownika
Herbert-66

sprowadzanie aut z Anglii

Post autor: Herbert-66 »

Witam wszystkich. Macie jakieś doświadczenie w zakresie sprowadzania aut z Anglii? Mam nadzieję, że ktoś będzie w stanie mi pomóc.
Mam kilka pytań dotyczących transportu aut z Anglii. Przede wszystkim chciałbym wiedzieć, jakie są koszty tego typu usługi. Czy są jakieś dodatkowe opłaty, które trzeba uwzględnić? Czy istnieją jakieś ograniczenia dotyczące wieku auta, które można sprowadzić?
Dodatkowo, czy istnieją jakieś firmy, które specjalizują się w transporcie aut z Anglii? Jakie są ich usługi i czy są one warte swojej ceny?
Bardzo bym prosił o jakieś wskazówki i porady, które pomogą mi w podjęciu decyzji.
Dziękuję za wszelkie informacje i pozdrawiam. ;)
Awatar użytkownika
stella

Re: sprowadzanie aut z Anglii

Post autor: stella »

Zamiast sprowadzania samochodu z zagranicy można też spróbować wynajmować samochodów bo może to się okazać korzystniejsze w niektórych przypadkach. Teraz zwłaszcza mieszkańcy Łodzi z kartą Łodzianina mają okazję do tanich usług tego typu bo wypożyczalnia Comfortcar w łódzkim oddziale daje 10% zniżki. Można o tym poczytać też na tej stronie https://kartalodzianina.pl/n-partner-sz ... =283507857
ODPOWIEDZ