fajne noclegi

Najlepsze, sprawdzone noclegi. Polecamy, doradzamy.
Awatar użytkownika
Agaton83

fajne noclegi

Post autor: Agaton83 »

Znacie jakieś fajne noclegi z wyżywieniem w Krynicy Morskiej? Polecicie coś konkretnego, sprawdzonego i na pewno fajnego? Bardzo marzy mi się wyjazd nad polskie morze, niekoniecznie w wakacje :)
Awatar użytkownika
kasiakowa06

Re: fajne noclegi

Post autor: kasiakowa06 »

Agaton83 pisze: ↑02 cze 2021, 16:43 Znacie jakieś krynicamorska.org/cennik/ fajne noclegi z wyżywieniem w Krynicy Morskiej? Polecicie coś konkretnego, sprawdzonego i na pewno fajnego? Bardzo marzy mi się wyjazd nad polskie morze, niekoniecznie w wakacje :)
Mogę polecić Ci super noclegi w Świnoujściu: https://islands-hostel.eu/
Obrazek
Bartosz777

Post autor: Bartosz777 »

Jeżeli będziecie potrzebować noclegu w Łodzi, śmiało mogę polecić nowy hotel przy Manufakturze - Hotel The Loom. Super klimat, wspaniała obsługa i wszędzie jest blisko do wszystkich atrakcji w Łodzi, które są warte odwiedzenia. Na uznanie zasługują również nawiązania do historii włókiennictwa w Łodzi, które pojawiają się w subtelnych akcentach, w praktycznie każdym miejscu - w pokojach. restauracji, recepcji. Jeżeli jesteście fanami city break, to zdecydowanie miejsce, które należy odwiedzić i wracać tam wielokrotnie, bo to miasto ma na prawdę dużo zo zaoferowania.
sovi

Post autor: sovi »

Jeśli planujesz wycieczkę do Kościana, nie musisz rozbijać banku na noclegi w Kościanie Hostel Extra to doskonała opcja, która oferuje przytulne i dobrze wyposażone pokoje w rozsądnej cenie. Do tego będziesz miał dostęp do wszystkich udogodnień bez dodatkowych kosztów.
mimi88

Post autor: mimi88 »

To ja przykładowo zwróciłabym również uwagę na zabytkowe hotele na starym mieście wrocław Lothus. Według mnie jak szukacie czegoś klimatycznego w dobrej lokalizacji , to warto zdecydować się właśnie na ich usługi. Ja też planuję tam się wybrać na weekend.
pysiaa

Post autor: pysiaa »

Jeżeli poszukujecie dobrego hotelu na nocleg w Poznaniu, to zdecydowanie warto byłoby tutaj postawić na hotel https://www.donprestige.com/sale-konferencyjne . Tam nawet możecie prowadzić spotkania biznesowe, konferencje itd. Także ten hotel jest otwarty na klientów indywidualnych, jak i biznesmenów.
klauduszka

Post autor: klauduszka »

Mam sprawdzone noclegi w halna residence w Krynicy Zdrój. Czysto, dobre wyposażenie i lokalizacja nieco na uboczu, ale jednocześnie blisko do centrum. Cisza, spokój, tam naprawdę odpoczywam :)
Sławomir

Post autor: Sławomir »

Zawsze kiedy planuje wyjazd od Poznania, to zatrzymuje się w sprawdzonych, nowoczesnych apartamentów Browar Old Town - FORUM ROLNIKÓW I AGROBIZNESU Poznań , ponieważ mają świetną lokalizację oraz wysoki standard. Wszystkie informacje o ich ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.
emi992

Post autor: emi992 »

Nie wiecie, gdzie się wybrać? Przyznam szczerze, że jest kilka różnych propozycji, ale pod uwagę weźcie Toruń. Fajna miejscowość, wiele atrakcji oraz super sposobów na spędzenie wolnego czasu. Jeśli chcecie znaleźć noclegi, to wystarczy, że wjedziecie na stronę https://norbitbooking.pl/noclegi/torun .
ODPOWIEDZ