Jaką pożyczkę wybrać?
Gdzie wziąć kredyt na firmę? Jak wynegocjować najlepsze warunki?
- Lisiczka
Jaką pożyczkę wybrać?
Potrzebujesz dodatkowych pieniędzy? Nie wiesz z jakiej pożyczki najlepiej skorzystać? Jeśli tak, to koniecznie zapoznaj się z portalem http://www.e-bankier.pl/ i wybierz interesującą Cię pożyczkę.
- Marcinlodz83
Re: Jaką pożyczkę wybrać?
Post autor: Marcinlodz83 »
Widzę same pozytywne opinie na temat tego. Dlatego właśnie warto korzystać z tego typu rzeczy.
Własną gębę człowiek widzi codziennie w lustrze, dlatego wszystko jej wybaczy.
- WikiDab
Dla mnie pożyczki to ostateczność, ale gdybym już miała kiedyś wziąć, to najpierw sprawdziłabym kilka internetowych porównywarek, a dopiero potem zdecydowała, w której firmie zaciągnąć pożyczkę.
- Ramal
- Kontakt:
Re: Jaką pożyczkę wybrać? Może Lendon?
Duplikat, nie umiem skasować postu.
Ostatnio zmieniony 23 sty 2020, 13:29 przez Ramal, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ramal
- Kontakt:
Re: Jaką pożyczkę wybrać? Może Lendon
Jak na krótki okres do 45 dni to dość ciekawą ofertę ma Lendon. Opinie o Lenodn są dość zróżnicowane, ale jak ktoś jest nowym klientem i pierwszy raz bierze pożyczkę w Lendon to ma za darmo do 3 tys. o ile oczywiście spłaci w terminie.
Ostatnio zmieniony 26 sie 2020, 12:48 przez Ramal, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ramal
- Kontakt:
Niestety Lendon wycofał pierwszą darmową pożyczkę https://www.bise.pl/kredyty/lendon-opinie-dotyczace-pozyczki/ i opinie o Lenodn nie są już takie dobre.
Post autor: kićka »
najlepiej to zadna jesli nie chcesz wpasc w spirale dlugi. na https://lombi.com/ mozesz sprzedaz co wartosciowego masz czy to rower czy tablet a moze piersionek zony.. wierz mi ze lepiej sprzedac i miec szybka kase do reki niz pozyczac i bujac sie potem z odsetkami itd, ja nie zaluje
Post autor: kułe »
Najlepiej wziąć taką pożyczkę, która nie będzie droga. Słyszałam, że wonga ma fajną ofertę.Lisiczka pisze: ↑20 sie 2019, 12:43 Potrzebujesz dodatkowych pieniędzy? Nie wiesz z jakiej pożyczki najlepiej skorzystać? Jeśli tak, to koniecznie zapoznaj się z portalem http://www.e-bankier.pl/ i wybierz interesującą Cię pożyczkę.
Post autor: oewonga_pożyczki »
Cześć,
dziękuję za wzmiankę o Wonga, zawsze bardzo cieszą nas dobre opinie klientów na temat naszej firmy. Polecam Ci zapoznać się z naszą nową ofertą. Każdy nowy klient, biorąc u nas teraz pożyczkę do 1000 zł na 30 dni, nic za nią nie zapłaci. Jej koszt wynosi 0 zł, bez ukrytych kosztów. Stali klienci mogą na taki okres pożyczyć do 3000 zł – koszt pożyczki widzą po zalogowaniu się na swoje konto. Możesz także skorzystać z naszej oferty ratalnej: do 20 000 zł nawet na 48 miesięcy. Dla nowych klientów przygotowaliśmy promocję pożyczki ratalnej, w której RRSO wynosi jedynie 19,9% (regulamin: wonga.pl/regulamin-rrso).
Należy pamiętać, że przyznajemy pożyczki w wyniku pozytywnej decyzji kredytowej na podstawie wniosku, który należy złożyć na wonga.com bądź telefoniczne, kontaktując się z naszą infolinią. Więcej informacji znajdziesz na naszej stronie internetowej.
Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* oraz 660 168 100 lub poprzez chat na wonga.pl/live_chat. Możesz również zamówić rozmowę na naszej stronie internetowej.
W razie pytań jestem do dyspozycji
Tomek | Ekspert wonga.com
* Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora
dziękuję za wzmiankę o Wonga, zawsze bardzo cieszą nas dobre opinie klientów na temat naszej firmy. Polecam Ci zapoznać się z naszą nową ofertą. Każdy nowy klient, biorąc u nas teraz pożyczkę do 1000 zł na 30 dni, nic za nią nie zapłaci. Jej koszt wynosi 0 zł, bez ukrytych kosztów. Stali klienci mogą na taki okres pożyczyć do 3000 zł – koszt pożyczki widzą po zalogowaniu się na swoje konto. Możesz także skorzystać z naszej oferty ratalnej: do 20 000 zł nawet na 48 miesięcy. Dla nowych klientów przygotowaliśmy promocję pożyczki ratalnej, w której RRSO wynosi jedynie 19,9% (regulamin: wonga.pl/regulamin-rrso).
Należy pamiętać, że przyznajemy pożyczki w wyniku pozytywnej decyzji kredytowej na podstawie wniosku, który należy złożyć na wonga.com bądź telefoniczne, kontaktując się z naszą infolinią. Więcej informacji znajdziesz na naszej stronie internetowej.
Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* oraz 660 168 100 lub poprzez chat na wonga.pl/live_chat. Możesz również zamówić rozmowę na naszej stronie internetowej.
W razie pytań jestem do dyspozycji
Tomek | Ekspert wonga.com
* Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora
Post autor: żuśil1209 »
A znasz jakies ciekawe porównyawrki? Osobiście nie widzę za bardzo różnicy między ofertamiWikiDab pisze: ↑29 lis 2019, 22:17 Dla mnie pożyczki to ostateczność, ale gdybym już miała kiedyś wziąć, to najpierw sprawdziłabym kilka internetowych porównywarek, a dopiero potem zdecydowała, w której firmie zaciągnąć pożyczkę.
-
Klinika Stonava 1071
Post autor: Berta »
No właśnie ja w tym momencie zastanawiam się nad jakąś pożyczką i powiem szczerze, że po porównaniu różnych ofert, najlepiej chyba wypada Vivus, możecie powiedzieć coś na ich temat? Faktycznie można pożyczyć 3000tys bez żadnych kosztów za pierwszym razem?Lisiczka pisze: ↑20 sie 2019, 12:43 Potrzebujesz dodatkowych pieniędzy? Nie wiesz z jakiej pożyczki najlepiej skorzystać?
Post autor: Gloria »
Można, ja ostatnio pożyczałam tam pieniądze i żadnych dodatkowych kosztów nie było, tzn. faktycznie oddałam tyle, ile pożyczyłam. Na spłatę dają aż 61 dni, a to bardzo dużo.Berta pisze: ↑13 paź 2021, 19:48No właśnie ja w tym momencie zastanawiam się nad jakąś pożyczką i powiem szczerze, że po porównaniu różnych ofert, najlepiej chyba wypada Vivus, możecie powiedzieć coś na ich temat? Faktycznie można pożyczyć 3000tys bez żadnych kosztów za pierwszym razem?Lisiczka pisze: ↑20 sie 2019, 12:43 Potrzebujesz dodatkowych pieniędzy? Nie wiesz z jakiej pożyczki najlepiej skorzystać?
Przejdź do
- Forum
- ↳ Podatki i Prawo
- ↳ Marketing
- ↳ Firma
- ↳ Banki
- ↳ Lokaty
- ↳ Kredyty
- ↳ Zainwestuję
- ↳ Ciekawe strony internetowe
- ↳ Opinie o firmach, produktach lub usługach
- ↳ Sklepy internetowe - opinie