Cześć wszystkim!
Jeśli szukacie kredytu na auto w Niemczech, to dobrze trafiliście. Przez ostatnie lata udało mi się zaoszczędzić na samochód i wiem, że można to zrobić. Przede wszystkim trzeba znaleźć odpowiednią ofertę kredytową, która będzie dostosowana do Twoich potrzeb. Następnie trzeba porównać różne oferty i wybrać tę, która będzie najlepsza. Na koniec trzeba złożyć wniosek i czekać na decyzję. Jeśli wszystko pójdzie dobrze, to wkrótce będziesz mógł cieszyć się swoim nowym samochodem!
kredyt na auto niemcy
Gdzie wziąć kredyt na firmę? Jak wynegocjować najlepsze warunki?
Re: kredyt na auto niemcy
Post autor: ewa1981 »
Pracuję i mieszkam w Polsce. Mimo to bez problemu udało mi się wziąć korzystny kredyt na samochód. Skorzystałam z opcji "kredytu jak abonament" oferowanej przez Volkswagen Financial Services. O tej nowatorskiej, elastycznej formie finansowania aut możesz poczytać na stronie https://autowizja.pl/2023/09/elastyczny ... -samochod/ . Polega generalnie na tym, że w ratach spłacasz wyłącznie szacowaną utratę wartości wybranego auta (dzięki temu są przystępne) , a w raz z zakończeniem umowy możesz wykupić je na własność ale nie musisz. Podobnie jak w leasingu. Nie jest wymagany też wkład własny.
- matczak
Re: kredyt na auto niemcy
Jeśli szukasz wyjątkowego samochodu i potrzebne Ci też wygodne dobrze dopasowane finansowanie to zajrzyj do salonu Porsche Centrum Sopot. Tam doradcy dobiorą je tak żeby było odpowiednie do zasobności portfela a samochody z tego co tu https://finder.porsche.com/pl/pl-PL/sea ... 1500003115 widzę mają rewelacyjne
Przejdź do
- Forum
- ↳ Podatki i Prawo
- ↳ Marketing
- ↳ Firma
- ↳ Banki
- ↳ Lokaty
- ↳ Kredyty
- ↳ Zainwestuję
- ↳ Ciekawe strony internetowe
- ↳ Opinie o firmach, produktach lub usługach
- ↳ Sklepy internetowe - opinie