Cześć wszystkim!
Kupno samochodu elektrycznego to świetny sposób na zmniejszenie swojego wpływu na środowisko. Kredyt na samochód elektryczny może być dobrym sposobem na zrealizowanie tego celu. Przy odpowiednim planowaniu i zarządzaniu budżetem można zaoszczędzić pieniądze i jednocześnie zmniejszyć swój wpływ na środowisko. Warto przeanalizować wszystkie dostępne opcje i wybrać najlepszą dla siebie.
kredyt na samochód elektryczny
Gdzie wziąć kredyt na firmę? Jak wynegocjować najlepsze warunki?
Re: kredyt na samochód elektryczny
Post autor: blanka33 »
Samochody elektryczne poza zeroemisyjnością mają wiele zalet, zwłaszcza te z napędem na cztery koła, przeczytajcie sami: https://emoto.com.pl/samcohody-elektryc ... ansowaniu/ . Zapewniają wysoki komfort i bezpieczeństwo jazdy, są uniwersalne, mają spory zasięg a silnik pracuje bardzo cicho. Ja właśnie takie auto planuję sobie zafundować korzystając z finansowania od Volkswagen Financial Services. Mogę wybrać kredyt bądź leasing, dopasowując raty do infywidualnych preferencji. Mam też szansę na otrzymanie dotacji w ramach programu "mój elektryk".
- stella
Ja bym pogadała na temat finansowania w salonie porsche centrum sopot bo tam są rewelacyjne samochody https://finder.porsche.com/pl/pl-PL/sea ... 1500003115 ale mają tam też świetnych doradców jakich mogą pozazdrości tylko konkurencyjne salony. Każdy czuje się jak vip kiedy ten salon odwiedza
Post autor: Marcel »
Prowadzenie biznesu to zawsze bardzo odpowiedzialne zajęcie. Bez znaczenia czym się zajmujemy, trzeba zawsze skupić się na podstawach. Jednym z narzędzi z jakich będziemy korzystać każdego dnia jest właśnie samochód. Stąd też tak wielu przedsiębiorców rozpatruje ten zakup jako inwestycję długoterminową. Trudno się z tym nie zgodzić bo jednak niezawodność jest często na wagę złota. Szczególnie gdy często jeździmy na ważne spotkania i nie możemy sobie pozwolić na potencjalne opóźnienia. Patrząc na statystyki sprzedaży znanych marek, to samochody elektryczne są bardzo chętnie wybierane. Zobaczcie zresztą na wyposażenie Tesla Model 3 - https://otoev.pl/modele-ev/tesla/tesla_model_3 by przekonać się o tym co jest na dzisiejszych dzień możliwe. Postęp jest ogromny porównując do modelu pierwszej generacji.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Podatki i Prawo
- ↳ Marketing
- ↳ Firma
- ↳ Banki
- ↳ Lokaty
- ↳ Kredyty
- ↳ Zainwestuję
- ↳ Ciekawe strony internetowe
- ↳ Opinie o firmach, produktach lub usługach
- ↳ Sklepy internetowe - opinie