Cześć!
Jeśli chodzi o zakup samochodu, to zdecydowanie polecam leasing. Jest to bardzo wygodne rozwiązanie, ponieważ można wybrać samochód, który najbardziej odpowiada naszym potrzebom, a także nie trzeba wyłożyć całej kwoty od razu. Co więcej, leasing jest zazwyczaj tańszy niż kredyt, ponieważ nie trzeba płacić odsetek. Warto też wspomnieć, że w leasingu można wybrać opcję wykupu pojazdu po określonym czasie. Wszystko to sprawia, że leasing jest bardzo dobrym rozwiązaniem dla osób, które chcą kupić samochód.
zakup samochodu leasing czy kredyt
Gdzie wziąć kredyt na firmę? Jak wynegocjować najlepsze warunki?
Re: zakup samochodu leasing czy kredyt
Post autor: pawełkot »
Dokładnie tak:) Leasing stanowi bardzo elastyczną formę finansowania auta przy czym raty nie są zazwyczaj wygórowane. W moim przypadku mogę określić je wręcz jako niskie, bo zdecydowałem się na tzw. "LEASING JAK ABONAMENT". Dowiedziałem się o nim ze strony https://haspro.pl/elastyczne-opcje-leas ... a-i-cupry/ . Dzierżawa oparta na nowatorskich, atrakcyjnych rozwiązaniach dotyczy Cupry oraz Seata- popularnych i dość cenionych marek, zwłaszcza przez zwolenników dynamicznych pojazdów o sportowym charakterze. Wziąłem w dzierżawę Cuprę Leon, spłacam wyłącznie szacowaną utratę wartości samochodu, wraz z końcem obowiązywania umowy będę mógł równie dobrze go wykupić na własność jak i zwrócić do dealera.
Post autor: gośkaa »
Według mnie świetnym wyborem jest jednak kamper leasing . Ogólnie obsługa posiada bardzo duże doświadczenie i przede wszystkim usługi są tutaj świadczone na bardzo wysokim poziomie
Post autor: iryna »
Na firme na pewno leasing sie oplaca, zwlaszcza, ze teraz dobre oferty sa w salonach. Znajomy w https://scandinavia.volvocars-partner.p ... a-korzysc/ wzial xc40 za 820 zl miesiecznie, jeszcze do konca miesiaca maja promocje
Przejdź do
- Forum
- ↳ Podatki i Prawo
- ↳ Marketing
- ↳ Firma
- ↳ Banki
- ↳ Lokaty
- ↳ Kredyty
- ↳ Zainwestuję
- ↳ Ciekawe strony internetowe
- ↳ Opinie o firmach, produktach lub usługach
- ↳ Sklepy internetowe - opinie