Chirurgia plastyczna
Wątek z rekomendacjami lekarzy, specjalistów, poradni.
Chirurgia plastyczna
Post autor: Monite »
Jakie jest Wasze zdanie na temat chirurgicznego poprawiania urody? Moim zdaniem chirurgia plastyczna jest dla ludzi, jeśli zna się umiar Oczywiście, wiele zależy również od tego, do jakiego specjalisty się trafi
Re: Chirurgia plastyczna
Post autor: płonk »
Korzystałam z uroków chirurgii plastycznej i mogę jedynie polecić wam chirurga, który jest rzetelny i świetnie zna się na tym, co robi, mam tu na myśli dr Łątkowskiego z kliniki w Polanicy-Zdroju. To jest specjalista, który wykonał u mnie korektę uszu, które były zbyt odstające. Po zabiegu mam tylko miłe wspomnienia i ładne uszy, blizn żadnych nie widać, efekt jest naturalny. U niego miałam także operowaną opadająca powiekę i w tym przypadku również wykonał kawał dobrej roboty. Ma doświadczenie i jest w pełni profesjonalny, polecam go serdecznie.
Post autor: ręęęę »
Nie ma nic złego w tym, by poprawić cos w swojej urodzie. Czy chodzi o korektę nosa, uszu, powiększenie piesi, czy plastykę powiek. Opcji jest wiele i jeżeli naprawdę tego chcemy dla samych siebie, to warto skorzystać z dostępnych opcji. Sama poddałam się zabiegowi redukcji mojego biustu. Piersi były za duże, nieproporcjonalne do mojej sylwetki, no i opadały, nie były jędrne i elastyczne, co mocno na mnie wpływało. Wstydziłam się swojego biustu, a operacja była dla mnie jedyna drogą wyjścia z tej sytuacji. Zabiegiem zajął się chirurg Knakiewicz z Knack Clinic we Wrocławiu http://www.knackclinic.com/. On pomógł mi również w wyborze pożądanego rozmiaru, był przy tym całkowicie profesjonalny. Sama operacja się powiodła, mój biust jest obecnie mniejszy, pięknie wymodelowany i taki, o jakim marzyłam, polecam.
Post autor: Maniśka »
Ja jestem na tak, bo też uważam, że wszystko jest dla ludzi. Ważne, żeby był to najlepszy z możliwych chirurg plastyczny i takim jest moim zdaniem dr Anna Olender. Sama w zeszłym roku miałam wykonaną u niej operację krzywej przegrody nosowej, z efektów jestem naprawdę zadowolona.
Post autor: laliśka »
Oj problem opadającej powieki to bardzo częsty problem wbrew pozorom. Ale teraz można z tym walczyć, zobaczcie sobie chociaż na http://www.okulistamierzwinska.pl/ - takie zabiegi to teraz codzienność ale właśnie trzeba z nimi do odpowiedniej osoby iść
- Malcolm
W dzisiejszych czasach nie ma problemów z wykonaniem konkretnych zabiegów. Na stronie https://www.lineacorporis.pl/chirurgia- ... dla-kobiet można poczytać na ich temat wiele informacji oraz znaleźć kontakt do świetnej kliniki, w której można liczyć na pełen profesjonalizm.
Post autor: Biankaż »
Dziękuję Ci za to polecenie, dzięki Tobie też zdecydowałam się na operację swojego nosa właśnie u dr Anny Olender. Trzeba przyznać, że jest specjalistką od nosówManiśka pisze: ↑02 lis 2020, 21:44 Ja jestem na tak, bo też uważam, że wszystko jest dla ludzi. Ważne, żeby był to najlepszy z możliwych chirurg plastyczny i takim jest moim zdaniem dr Anna Olender. Sama w zeszłym roku miałam wykonaną u niej operację krzywej przegrody nosowej, z efektów jestem naprawdę zadowolona.
Wróć do „Lekarze, przychodnie, szpitale”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Podatki i Prawo
- ↳ Marketing
- ↳ Firma
- ↳ Banki
- ↳ Lokaty
- ↳ Kredyty
- ↳ Zainwestuję
- ↳ Ciekawe strony internetowe
- ↳ Opinie o firmach, produktach lub usługach