Metody utrwalania żywności
Alternatywne metody leczenia.
- enoi
- Posty: 27
- Rejestracja: 12 cze 2020, 21:58
Metody utrwalania żywności
Wiele zalet żywności jest marnowane poprzez proces jej utrwalania. No bo zmienia się smak, zapach czasem też konsystencja. Sami wiecie jak wygląda np. mrożony brokuł: miękki, zwiędnięty, brak chrupkości. Ale jest metoda która nie ma tych wad. Są Technologie HPP, które utrwalają żywność wysokim ciśnieniem. Nie zmienia się jej smak i właściwości. Kojarzycie coś takiego?
Wróć do „Medycyna alternatywna”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Podatki i Prawo
- ↳ Marketing
- ↳ Firma
- ↳ Banki
- ↳ Lokaty
- ↳ Kredyty
- ↳ Zainwestuję
- ↳ Ciekawe strony internetowe
- ↳ Opinie o firmach, produktach lub usługach
- ↳ Sklepy internetowe - opinie
- ↳ Zarabianie w internecie
- ↳ Reklama w internecie
- ↳ Różne
- ↳ Motoryzacja
- ↳ Motoryzacja - kupno/sprzedaż samochodów
- ↳ Zdrowie - medycyna i leki
- ↳ Medycyna alternatywna
- ↳ Lekarze, przychodnie, szpitale
- ↳ Czas wolny - hobby, rozrywka
- ↳ Bądź fit - wszystko o sporcie i dietach
- ↳ Suplementy i odżywki
- ↳ Zielarstwo
- ↳ Dobre jedzenie - produkty, przepisy, porady
- ↳ Restauracje warte polecenia
- ↳ Podróże - ciekawe pomysły na urlop
- ↳ Hotele i mieszkania warte odwiedzenia
- ↳ Architektura
- ↳ Ubrania i stylizacje
- ↳ Make up - stylizacje, pomysły, porady
- ↳ Kosmetyki - rodzaje, informacje, opinie
- ↳ Seks
- ↳ Edukacja - szkolenia, kursy, rozwój
- ↳ Ślub - wszystko o organizacji uroczystości
- ↳ Smartfony, tablety, laptopy, PC
- ↳ Sprzątanie - środki chemiczne, eko rozwiązania
- ↳ Ogłoszenia PRACA