Bus dostawczy i aut prywatne - wybór
Gdzie kupić/sprzedać pojazd? Oferty, serwisy aukcyjne, porady.
Bus dostawczy i aut prywatne - wybór
Post autor: Butoń »
Jakiego busa dostawczego możecie mi polecić i też może znaleźliście ostatnio jakieś fajne samochody osobowe dla siebie? Szukam też dobrego salonu w Rzeszowie, także jeżeli macie dla mnie podpowiedzi to od razu dzięki za wskazówki. Mam nadzieję, że znajdę coś odpowiedniego dla siebie. Pozdrawiam!
- rakham
Re: Bus dostawczy i aut prywatne - wybór
No ja ostatnio w skupie https://skupautpoznan.pl/wielkopolska/konin/ sprzedałem swojego busa firmowego i powiem Ci szczerze, że nawet nie sądziłem, że dostane za niego takie dobre pieniadze! Sprzedalem dlatego, ze po prostu przestal odpowiadac moim potrzebom potrzebne mi jest cos wieksze i wydajniejsze. Tez sie zastanawiam jaki bylby najlepszy bus dostawczy...
Post autor: IgorEś »
My do firmy zdecydowaliśmy się na wybór blaszaka Fiata Ducato, a jednocześnie jako samochód taki na co dzień to wybraliśmy jednak Fiata Tipo. My wybraliśmy salon Auto Res w Rzeszowie, gdzie można liczyć na profesjonalizm obsługi, dobre ceny i jednocześnie możliwość korzystania z ich serwisu autoryzowanego. Zawsze terminowo i jednocześnie z dobrym kontaktem telefonicznym, pozdrawiam!
Post autor: FilipOś »
Tutaj mam osobiście bardzo dobre zdanie na temat serwisu Auto Res Rzeszów i uważam, że to dobry kierunek jeżeli szukacie profesjonalnej pomocy i jednocześnie dużych możliwości znalezienia świetnych samochodów zarówno do firmy, ale również tak ciekawych opcji jak samochody osobowe takich marek jak Hyundai, Alfa Romeo, Jeep, czy Fiat. Warto sprawdzić i podjąć jak najlepszą decyzje w tym zakresie. Pozdrawiam!
Post autor: Aweś »
Bardzo ciekawy temat muszę przyznać, bo rzeczywiście jeżeli chodzi o wybór wyjątkowych propozycji w zakresie busów ale również samochodów osobowych to jak najbardziej warto sprawdzić oferty ciekawych salonów samochodowych gdzie można złapać fajne wyprzedaże roczników, ale też auta maksymalnie kilkuletnie.
Post autor: Czareś »
Akurat tez uważam, że warto tutaj zwrócić uwagę właśnie na salony samochodowe w przypadku których można liczyć zarówno na jakość, profesjonalizm i jednocześnie duży wybór propozycji samochodów nowych, jak i używany kilku naprawdę fajnych modeli.Aweś pisze: ↑23 kwie 2021, 12:59 Bardzo ciekawy temat muszę przyznać, bo rzeczywiście jeżeli chodzi o wybór wyjątkowych propozycji w zakresie busów ale również samochodów osobowych to jak najbardziej warto sprawdzić oferty ciekawych salonów samochodowych gdzie można złapać fajne wyprzedaże roczników, ale też auta maksymalnie kilkuletnie.
Post autor: Błocki »
Dobrze wiedzieć, na pewno sprawdzę co tam przygotowali i jednocześnie w jakim zakresie będą nam w stanie pomóc zarówno jeśli chodzi o zakup oraz ewentualny leasing busów i aut osobowych do firmy. Zobaczymy w takim razie co ostatecznie z tego wyjdzie i też czy wy również skorzystacie.
Post autor: Robiń »
Ja uważam, że kluczowe jest to aby samochód kupić ze sprawdzonego źródła, aby nie martwić się ukrytymi usterkami i jednocześnie licząc na wygodę użytkowania oraz pracy, ponieważ to samochody które muszą cechować się dobrą wytrzymałością. W Auto Res można znaleźć zarówno Fiata Ducato, jak i niezłe i przyjemne samochody dla przedstawicieli handlowych które nie zawodzą przy długich trasach.
Wróć do „Motoryzacja - kupno/sprzedaż samochodów”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Podatki i Prawo
- ↳ Marketing
- ↳ Firma
- ↳ Banki
- ↳ Lokaty
- ↳ Kredyty
- ↳ Zainwestuję
- ↳ Ciekawe strony internetowe
- ↳ Opinie o firmach, produktach lub usługach