Meble na zamówienie Kraków

Poznałeś firmę, która jest godna polecenia? Śmiało, odezwij się w tym dziale.
Awatar użytkownika
Dominik83

Meble na zamówienie Kraków

Post autor: Dominik83 »

Cześć! Co sądzicie na temat zakładu stolarskiego modrzew? Myślicie, że warto skorzystać z jego usług i zlecić mu wykonanie mebli drewnianych?
Awatar użytkownika
michał83

Re: Meble na zamówienie Kraków

Post autor: michał83 »

Osobiście mam bardzo dobrą opinię na jego temat. Kiedyś korzystałem z jego usług i zleciłem mu wykonanie podłogi z desek. Zakład stolarski wykonał całe zlecenie terminowo i solidnie. Teraz mam w domu bardzo dobrej jakości podłogę, która świetnie się sprawdza.
Bella

Post autor: Bella »

Ja większość mebli do mojego domu zamówiłam przez internet ;) Na przykład bardzo ładną szafę do sypialni kupiłam w sklepie internetowym https://sklepabcmeble.pl/491-szafy-2-drzwiowe. Nie była droga, a jest naprawdę niezłej jakości, jestem z niej bardzo zadowolona ;)
Awatar użytkownika
radek_s

Post autor: radek_s »

Kraków, Warszawa, Wrocław - zasada taka sama

U nas na przykład mamy Rzeszów nieopodal miasta Mielec, właściwie Kraków 120km (też niedaleko), nie tak daleko aby nie korzystać z firm z mniejszych miast. Chociażby ze względu na cenę. Jeżeli chodzi o meble na wymiar, Mielec i okolice, możliwe że tez Kraków - polecam firmę Monada-Meble k. Mielca. Bardzo dobre kuchnie na wymiar oraz inne meble. Świetny design i solidne meble.
Sławomir

Post autor: Sławomir »

Jeżeli zastanawiacie się nad zakupem mebli, to polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnej i profesjonalnej firmy Royal Factory - meble na wymiar w Poznaniu . Wszystkie informacje o ich ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.
Makson

Post autor: Makson »

Meble od Krysiak Meble przyciągają uwagę swoją elegancją. Wspaniałe wzornictwo oraz wysoka jakość materiałów sprawiają, że każdy pokój nabiera wyjątkowego charakteru. Warto zwrócić na nie uwagę podczas poszukiwań mebli do swojego wnętrza!
ODPOWIEDZ