jaki prawnik od ubezpieczeń?

Wszystko o podatkach. Porady prawne. Prawo dla przedsiębiorców.
Awatar użytkownika
Onufry-88

jaki prawnik od ubezpieczeń?

Post autor: Onufry-88 »

Cześć wszystkim! Jestem tu nowy i szukam pomocy w znalezieniu odpowiedniego prawnika od ubezpieczeń. Wiem, że to może być trudne zadanie, ale jestem pełen optymizmu, że uda mi się znaleźć odpowiedniego specjalistę. Potrzebuję kogoś, kto zna się na prawie ubezpieczeniowym i będzie w stanie mi pomóc w rozwiązaniu mojego problemu. Korzystaliście z usług prawnika ZUS i możecie mi kogoś polecić? Z góry dziękuję za wszelkie wskazówki i rady. Liczę na Waszą pomoc!
Henryk23

Re: jaki prawnik od ubezpieczeń?

Post autor: Henryk23 »

Mam nadzieję, że uda wam się znaleźc namiar i podjąć współpracę z kimś kompetentnym. Ostatnio sporo słyszy się o nieuczciwych specjalistach, jak np Mateuszu Mickiewiczu.. Widać już z daleka, że jest on nakierowany tylko i wyłącznie na zysk, a nie realną pomoc dla swoich klientów.
Sylwek

Re: jaki prawnik od ubezpieczeń?

Post autor: Sylwek »

Zanim zdecydujemy się wyłącznie na EKUZ jako zabezpieczenie zdrowotne podczas podróży, warto zrozumieć jej ograniczenia. Karta nie pokrywa wielu sytuacji, które mogą przytrafić się za granicą. Dokładny opis i porównanie z tradycyjnym ubezpieczeniem znajduje się na stronie https://magazynvip.pl/czy-ekuz-zastepuje-ubezpieczenie/.
ODPOWIEDZ