Dobrze zapakowane paczki

Inne tematy, nienależące do żadnej z kategorii.
janik

Dobrze zapakowane paczki

Post autor: janik »

Jakie produkty używacie do pakowania paczek, bo u mnie zawsze jest z tym problem, nie wiem do końca co wybrać, aby na pewno produkty zostały dostarczone bez żadnych uszkodzeń. Myślę, że osoby, które tym zajmują się już długi czas to wiedzą co powinno się kupić.
opikder

Re: Dobrze zapakowane paczki

Post autor: opikder »

Najważniejszym elementem są kartony i produkty wypełniająca daną paczkę, aby na pewno była ona dobrze zabezpieczona. Jeśli chodzi o wypełniacze, to ja często korzystam z folii bąbelkowej jak i innych różnych papierowych produktów i one u mnie najlepiej się sprawdzają.
janik

No co do folii bąbelkowej, to jest to w sumie dobra opcja, jednak lokalnie jej kupno w dużej ilości graniczy z cudem, a ceny są przy tym bardzo wygórowane. Kartony także ciężko u mnie zdobyć, a tym bardziej takie grube, może Ty znasz jakieś firmy, które sprzedają te produkty w super cenach i dużych ilościach?
opikder

Co do zakupu tych rzeczy w sklepach lokalnych to się zgodzę, jest drogo, lepiej poszukaj w necie. Korzystam z produktów jednej firmy, ale nie wiem do końca czy akurat ona Cię zainteresuje. W tej hurtowni, w której ja kupuje rzeczy lepiej brać większe ilości, wtedy bardziej się opłaca.
janik

Oczywiście, że jestem chętny, jakbyś mógł to podaj mi link do tej strony, chętnie z nią się zapoznam. Dla mnie także zależy na dużych ilościach rzeczy do pakowania, więc jak najbardziej będę wdzięczny za udostępnienie hurtowni. Co do cen, to zależy mi na tym aby nie były wygórowane
opikder

Jest to hurtownia https://neopak.pl/ zajrzyj na ich stronę i sobie popatrz, a na pewno cos dla siebie znajdziesz. U nich od kartonów po różne wypełnienia i taśmy pakowne znajdziesz dosłownie wszystko. Jak trafiłem na ten sklep, to bardzo się ucieszyłem, ponieważ zależało mi bardzo na takich produktach.

minibusy olkusz wolbrom
Gośka38

Post autor: Gośka38 »

Ja także prowadzę niewielki sklep internetowy i praktycznie codziennie wysyłam paczki do swoich klientów. Taśmy opakowaniowe z nadrukiem, folie stretch oraz urządzenia ręczne do aplikacji taśm i folii zamawiam od firmy https://www.totalmarket.pl/kontakt/. Dzięki nim jestem w stanie dokładnie zabezpieczyć nawet bardzo wrażliwy towar podczas wysyłki do klienta. Jak na razie nie miałam żadnych reklamacji, dlatego jestem bardzo zadowolona z tego rozwiązania.
Awatar użytkownika
tara34

Post autor: tara34 »

Aby dobrze zapakować paczkę, karton, paletę to trzeba zastosować do tego solidną taśmę pakową. Jeśli szukacie takich z górnej półki to sprawdźcie na ofertę https://converting-tasm.pl/. Nie tylko sami zajmują się produkcją ale również dystrybucją taśm od znanych producentów jak TESA i 3M. Mają taśmy wykonane z folii różnego rodzaju, w dowolnych szerokościach, kolorystyce. Można zamawiać także od nich taśmy papierowe.
ODPOWIEDZ