Jak sprawnie zarządzać księgowością
Inne tematy, nienależące do żadnej z kategorii.
- Tomik00
Jak sprawnie zarządzać księgowością
Cześć,
Potrzebuję Waszej pomocy, ponieważ szukam wysokiej jakości programów, narzędzi które ułatwią mi prowadzenie księgowości. Czy macie może dla mnie jakieś przydatne wskazówki w tym zakresie, jeśli tak to byłbym wdzięczny za każda podpowiedź. Pozdrawiam!
Potrzebuję Waszej pomocy, ponieważ szukam wysokiej jakości programów, narzędzi które ułatwią mi prowadzenie księgowości. Czy macie może dla mnie jakieś przydatne wskazówki w tym zakresie, jeśli tak to byłbym wdzięczny za każda podpowiedź. Pozdrawiam!
- Ezzi
Re: Jak sprawnie zarządzać księgowością
Ja na ten moment mogę zdecydowanie polecić Ci, abyś zwrócił uwagę na program Invoice Digitzier który jest świetna opcją jeśli chodzi o program umożliwiający wygodne i jednocześnie sprawne zarządzanie księgowością, a przede wszystkim przerzucaniu danych z faktur oraz rachunków papierowych do systemu księgowego online.
- kilimangaro
Post autor: kilimangaro »
Pomocny może być system eNova. Jest on stosowany w wielu firmach i jest bardzo chwalony. Gdyby ktoś chciał się dowiedzieć, jak wygląda wdrożenie to powinien się zapoznać z http://www.vattax.pl/wdrozenia-i-szkolenia-z-enova-365/.
- ArkadiuszK0
Post autor: ArkadiuszK0 »
Podzielam pozytywną opinię poprzednika i również uważam, że jeśli chodzi o wybór odpowiedniego programu do księgowości to Invoice Digitizer znacząco przyśpieszy wszystkie prace związane z przerzucaniem danych do systemu księgowego i jestem przekonany, że Wasi księgowi będą bardzo wdzięczni bo nie tylko jest to oszczędność czasu, ale również nerwów bo jednak unikamy wielu drobnych błędów.Ezzi pisze: ↑07 paź 2019, 12:59 Ja na ten moment mogę zdecydowanie polecić Ci, abyś zwrócił uwagę na program Invoice Digitzier który jest świetna opcją jeśli chodzi o program umożliwiający wygodne i jednocześnie sprawne zarządzanie księgowością, a przede wszystkim przerzucaniu danych z faktur oraz rachunków papierowych do systemu księgowego online.
-
A jak zarządzacie dokumentami w Waszych firmach? My wdrożyliśmy nowoczesne systemy do zarządzania dokumentami w wersji elektronicznej, które zaoferowała nam firma Primesoft. na stronie http://www.primesoft.pl/ możecie sobie co nieco na ich temat poczytać, polecam
- Tomik00
Dzięki ogromne za podpowiedzi i oczywiście czekam na kolejne natomiast przyznam, że bardzo zaciekawił mnie ten program Invoice Digitizer bo czegoś takiego nie mamy, natomiast problem z tym przerzucaniem danych jest każdego miesiąca może księgowym by to skutecznie pomogło.
- martusia85
Post autor: martusia85 »
Programy to jedno najważniejsi są ludzie i ich zaangażowanie do pracy. W tym zawodzie ciągłe dokształcanie jest priorytetem. Wiem bo sama zajmuje się rozliczeniami niemieckimi Bolesławiec. Zaznajamianie się ze zmianami w przepisach jest podstawą.
- Ezzi
No to super Mam nadzieję, że jak już przetestujecie i wprowadzicie do swojego działu to podzielisz się informacjami jak się spisuje i czy jest to narzedzie którego właśnie szukaliście!Tomik00 pisze: ↑24 paź 2019, 12:38 Dzięki ogromne za podpowiedzi i oczywiście czekam na kolejne natomiast przyznam, że bardzo zaciekawił mnie ten program Invoice Digitizer bo czegoś takiego nie mamy, natomiast problem z tym przerzucaniem danych jest każdego miesiąca może księgowym by to skutecznie pomogło.
- patrycja
A czy można wystawić fakturę VAT nie prowadząc żadnej firmy? Podobno są na to patenty. Przeczytałem o nich tutaj https://www.banki24.com.pl/czy-mozna-wy ... reelancer/ .
Czasami najlepszą obroną jest dobra obrona.
- ArkadiuszK0
Post autor: ArkadiuszK0 »
No to w takim razie czekamy na kolejne informacje z chęcią jeszcze tutaj zajrzę i zobaczymy co z tego wyjdzie!
- aria
Ja z kolei mam inne pytanie. Polecicie mi może jakąś sprawdzoną firmę, która zrobi mi rozliczenie podatku z niemiec? Zależy mi na kimś, kto faktycznie zna się na rzeczy i zrobi to sprawnie.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Podatki i Prawo
- ↳ Marketing
- ↳ Firma
- ↳ Banki
- ↳ Lokaty
- ↳ Kredyty
- ↳ Zainwestuję
- ↳ Ciekawe strony internetowe
- ↳ Opinie o firmach, produktach lub usługach
- ↳ Sklepy internetowe - opinie