klejenie butów

Inne tematy, nienależące do żadnej z kategorii.
mrożek

klejenie butów

Post autor: mrożek »

kleiliście kiedyś buty?? Mam kilka par które wciąz są w niezłym stanie a poodklejały się np. noski wydaje mi się że naprawa dałaby im drugie życie _______________________________________________________________________________________________________________________________________
Awatar użytkownika
oetadam

Re: klejenie butów

Post autor: oetadam »

Witam! Mrożek, samodzielnej naprawy butów sportowych dokonasz przy pomocy kleju TADAM® To elastyczny klej, który dzięki swoim właściwościom służy do napraw różnych części butów: czubków, brzegów, zapiętków, obcasów, podeszw i cholewek. Wypróbuj go i przekonaj się o jego skuteczności.

Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem.

Ekspert marki TADAM
tadam com pl
mrożek

Post autor: mrożek »

oetadam pisze: ↑07 wrz 2021, 17:53 Witam! Mrożek, samodzielnej naprawy butów sportowych dokonasz przy pomocy kleju TADAM® To elastyczny klej, który dzięki swoim właściwościom służy do napraw różnych części butów: czubków, brzegów, zapiętków, obcasów, podeszw i cholewek. Wypróbuj go i przekonaj się o jego skuteczności.

Gdyby pojawiły się pytania, chętnie na nie odpowiem.

Ekspert marki TADAM
tadam com pl
dzięki za info, udało mi się klej kupić, buty bez problemu skleiłem
ptysiaa

Post autor: ptysiaa »

Wiecie, jak chcecie naprawdę dobrze skleić buty i to tak, aby nic się nie działo... To warto byłoby sprawdzić sobie oferty https://ataszek.pl/90-kleje-poliuretanowe - ponieważ mają w ofercie kleje o najróżniejszych właściwościach. Także na pewno znajdziecie coś trwałego.
ODPOWIEDZ