Mikołaj
Inne tematy, nienależące do żadnej z kategorii.
- Makaronik
Mikołaj
Cześć! Jak stoicie z przygotowaniami do świąt? Wiem ze jeszcze troche czasu jednak juz takim przedsmakiem jest chociazby Mikołaj 6 grudnia. Moje dzieci niedlugo biora udzial w przedstwieniu szkolnym i zastanawiam sie czy takie stroje na mikołaja nie bedzie lepiej wypozyczyc niz kupowac. Bo dzieci rosna stosunkowo szybko i juz za rok zakupiony stroj moze okazac sie za maly.
- gratka
Re: Mikołaj
Jak ten czas leci. Niedawno Mikołajki były, a tu zaraz święta. Macie już wszystkie prezenty kupione? Ja najbardziej jestem zadowolona, że udało mi się kupić smartwatch gps dla dziecka . Nie tylko fajnie wygląda, ale też przydatne funkcje posiada.
- blicz
Ja nie bardzo wiedziałam co kupić córce na święta ale w ostatniej chwili trafiłam na mega promocje książek. Zamówiłam jej tytuł https://www.taniaksiazka.pl/zima-na-uli ... 04375.html i strzał w dziesiątkę. Z prezentu bardzo zadowolona i prosi o kolejny tytuł ![Żartowanie z kogoś :P](./../images/smilies/icon_razz.gif)
![Żartowanie z kogoś :P](./../images/smilies/icon_razz.gif)
- fasadka
Popieram podejście, jak nie wiesz co kupić to czytaj więcej - w internecie można znaleźć całą masę pomysłów na prezent. Ja generalnie jestem zwolenniczką rzeczy praktycznych, które nie są jednorazowe, też w tym roku kupiłam mamie kapcie ![Sarkazm ;)](./../images/smilies/icon_e_wink.gif)
![Sarkazm ;)](./../images/smilies/icon_e_wink.gif)
- Przemekk
Przebrania dla dzieci nie są drogie, zobacz np. tutaj: https://mojebambino.pl/3425-kostiumy-dla-dzieci , także ja bym jednak zdecydował się na zakup. Wiesz teraz zimą różne wirusy krążą, a kto wie jak tam higiena wygląda w wypożyczalniach takich ciuszków. Wiadomo że kostium za rok będzie za mały, zresztą dziecko i tak pewnie drugi raz już nie chciałoby założyć tego samego ale zawsze można wtedy oddać komuś z rodziny lub znajomych kupione przez nas przebranie.Makaronik pisze: ↑04 gru 2019, 21:14 Cześć! Jak stoicie z przygotowaniami do świąt? Wiem ze jeszcze troche czasu jednak juz takim przedsmakiem jest chociazby Mikołaj 6 grudnia. Moje dzieci niedlugo biora udzial w przedstwieniu szkolnym i zastanawiam sie czy takie stroje na mikołaja nie bedzie lepiej wypozyczyc niz kupowac. Bo dzieci rosna stosunkowo szybko i juz za rok zakupiony stroj moze okazac sie za maly.
- pika
Ja mam wybrany prezent na mikołaja dla córy. Co prawda jeszcze trochę czasu ale jestem zdecydowana i na bank to zamówię. A mianowicie list od mikołaja tutaj można dostać https://www.elfi.pl/list-od-mikolaja.html Dla mnie to super opcja. Pewnie się ucieszy.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Podatki i Prawo
- ↳ Marketing
- ↳ Firma
- ↳ Banki
- ↳ Lokaty
- ↳ Kredyty
- ↳ Zainwestuję
- ↳ Ciekawe strony internetowe
- ↳ Opinie o firmach, produktach lub usługach
- ↳ Sklepy internetowe - opinie