Muzyka Disco Polo
Inne tematy, nienależące do żadnej z kategorii.
- Tomik00
Muzyka Disco Polo
Jeżeli mamy na forum wielbicieli muzyki disco to tutaj jak najbardziej polecam sprawdzić artykuły Disco-Polo gdzie znajdziecie sporo ciekawych artykułów w tej tematyce o życiu naszych ulubionych gwiazd, jednocześnie nowości co do teledysków, czy materiałów z koncertów. Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że coś znajdziecie dla siebie
Ostatnio zmieniony 30 sie 2020, 11:59 przez Tomik00, łącznie zmieniany 1 raz.
- Monika03
Re: Muzyka Disco Polo
Każdy rodzaj muzyki posiada swoich zwolenników. Sama też tak naprawdę lubię słuchać każdego rodzaju muzyki w zależności od nastroju. Znalazłam naweyy ostatnio sposób na to, żeby posiadać muzykę na własnym teledonie i komputerze - http://www.szukajmp3.pl Z tej strony można pobrać mp3, które jest dostępne na różnych platformach, jak na przykład youtube. Można sobie wyszukać, a następnie pobrać piosenki za darmo i odsłuchiwać już bez dostępu do internetu.
- Maniek44
Pewnie, że tak. Przecież każdy ma prawo słuchać takiej muzyki, jaka sprawia mu najwięcej radości. Ja też od czasu do czasu posłucham disco polo, bo ta muzyka ma w sobie coś pozytywnego. Planuję taż zakupić taki odtwarzacz multimedialny https://allegro.pl/produkt/odtwarzacz-m ... d74218812e od Xiaomi, bo to bardzo pomaga w świetnym odbiorze każdej piosenki. W końcu od dawna wiadomo, że dobry sprzęt jest podstawą do niesamowitych doznać audiowizualnych. Warto mieć to na uwadze.
Post autor: barnuś30 »
Akurat muzyki disco polo nie lubię, ale za to wchodzę czasem na stronę piesni-religijne.pl/ by posłuchać pieśni religijnych. Jestem osobą bardzo wierzącą dlatego śpiew religijny to dla mnie przedłużenie modlitwy i kontaktu z bogiem.
- Karina
Ja akurat za disco polo nie przepadam, ale muzykę kocham. Tworzę też własne kawałki, dlatego postanowiłam zainwestować w pianki akustyczne. Znalazłam od tego producenta https://www.mega-acoustic.pl/oferta/pianki-akustyczne/ . Przeczytałam wiele pozytywnych opinii o nich i sama je potwierdzam. To bardzo rzetelna firma, a pianki spełniają swoją rolę.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Podatki i Prawo
- ↳ Marketing
- ↳ Firma
- ↳ Banki
- ↳ Lokaty
- ↳ Kredyty
- ↳ Zainwestuję
- ↳ Ciekawe strony internetowe
- ↳ Opinie o firmach, produktach lub usługach
- ↳ Sklepy internetowe - opinie