Okna Drutex - modele

Inne tematy, nienależące do żadnej z kategorii.
marta9932

Okna Drutex - modele

Post autor: marta9932 »

Mamy w planach wybrać okna od Drutex do nowego domu, ale mają tyle modeli, że aż nie wiemy, który model będzie najlepszy. Dlatego chętnie dowiem się, co polecacie, jakie macie doświadczenie i czy orientujecie się, które modele są teraz wybierane.
Piotrr

Re: Okna Drutex - modele

Post autor: Piotrr »

To przede wszystkim koniecznie musisz dać znać, jaki dom będziecie budować lub budujecie oraz czego oczekujecie od takich okien. Prościej będzie dobrać ten odpowiedni model :)
marta9932

Post autor: marta9932 »

Dom będzie z tych nowoczesnych, więc i na takie okna chcemy postawić. Wiem, że Drutex ma dużo nowoczesnych okien w swojej ofercie, ale naprawdę ciężko coś konkretnego wybrać. Zależy mi przede wszystkim na dobrych parametrach izolacyjnych.
marekww

Post autor: marekww »

Jeśli już jesteś ukierunkowana na okna Drutex i wśród nich chcesz wybrać odpowiednich model, to może w takim razie Iglo 5 Energy. Są to okna nowoczesne, czyli takie, których szukasz, no i posiadają odpowiednie parametry, co w przypadku okien faktycznie jest najważniejsze. "Kropka nad i" jest fajny design tych okien.
marekww

Post autor: marekww »

Małe doprecyzowanie, bo połączyłem 2 modele w jedno :D Drutex oferuje model Iglo 5 albo Iglo Energy. A model, o którym pisałem wyżej, to Iglo Energy :D
ODPOWIEDZ