Okna od Drutex

Inne tematy, nienależące do żadnej z kategorii.
asia8892

Okna od Drutex

Post autor: asia8892 »

Obecnie okien na rynku zdecydowanie nie brakuje. Jest tyle modeli oraz parametrów, że nie tak łatwo podjąć decyzję. Może postawię na okna Drutex? Macie jakieś opinie o tej firmie?
polaaaa

Re: Okna od Drutex

Post autor: polaaaa »

Ja akurat na temat okien Drutex mam dobre opinie i też słyszałam ich całkiem sporo od innych osób i też raczej są pozytywne. Myślę, że dobra pozycja firmy na rynku plus spore doświadczenie mogą świadczyć o ich jakości.
ami990

Post autor: ami990 »

A powiedz, czy rozglądasz się za jakimś konkretnym modelem? Masz właściwie sprecyzowane, czego oczekujesz od okien? Może łatwiej będzie rozmawiać i dzielić się opiniami znajdą konkretny model, jaki Cię interesuje?
asia8892

Post autor: asia8892 »

Mam już jeden model na oku i chyba na ten się zdecyduje. Mowa konkretnie o IGLO 5. Przekonała mnie przede wszystkim nowoczesność tych okien oraz system otwierania okien na zewnątrz. A gwarancją najwyższej jakości jest wykonanie profilu klasy A wyłącznie z materiału pierwotnego.
juwi9992

Post autor: juwi9992 »

Dla mnie dokładnie też ten model jest jednym z lepszych. Najbardziej do tego modelu przekonują mnie parametry, które są bardzo istotne. Na pewno szybko podejmiesz decyzję!
karolina0902

Post autor: karolina0902 »

Przyznaję Ci rację asia8892 . Model IGLO 5 to odpowiednia propozycja, świetne parametry, no i oczywiście nowoczesność, ale jeśli chodzi o model otwierany na zewnątrz, to jest to IGLO EXT. Z tego co wiem, to tylko ten model w ich ofercie otwiera się na zewnątrz :)
ODPOWIEDZ