Powody do stwierdzenia nieważności

Inne tematy, nienależące do żadnej z kategorii.
Awatar użytkownika
Moniqa

Powody do stwierdzenia nieważności

Post autor: Moniqa »

Orientujecie się może, jakie są powody do stwierdzenia nieważności małżeństwa?
Awatar użytkownika
Jagoda

Re: Powody do stwierdzenia nieważności

Post autor: Jagoda »

Trochę ich jest, a poza tym zawsze sprawa rozpatrywana jest indywidualnie. A myślisz, żeby ubiegać się o unieważnienie małżeństwa ?
Awatar użytkownika
Moniqa

Tak, ale dopiero zaczęłam o tym myśleć i jeszcze się nie zdecydowałam.
Awatar użytkownika
Jagoda

To zgłoś się do dobrego adwokata kościelnego – on CI wszystko wytłumaczy. To zbyt skomplikowane sprawy, żeby ufać obcym ludziom w internecie. Coś Ci źle powiedzą i będzie problem…
Awatar użytkownika
Moniqa

A to musi być specjalny adwokat od tego? Jest szansa, że ten adwokat, który reprezentował mnie w sądzie cywilnym będzie miał takie uprawnienia?
Awatar użytkownika
Jagoda

Marne szanse… Możesz do niego zadzwonić i zapytać, może CI też kogoś poleci. Ja polecam kancelarię Salomon – bliska mi osoba korzystała z usług tych adwokatów i bardzo poleca.
Awatar użytkownika
remiik

Post autor: remiik »

to bardzo ciekawa sprawa jak kościół do tego podchodzi
ADamZo

Post autor: ADamZo »

Każdą sprawę rozpatruje się indywidualnie i jeśli macie jakieś wątpliwości to zgłoście się do specjalistów. Mój brat unieważnił małżeństwo i pomogła mu Kancelaria Kanoniczna Dariusz Skrzypczak http://kancelariakanoniczna-skrzypczak.pl/ z Chorzowa. Mają wieloletnie doświadczenie, świadczą pomoc w doborze materiałów dowodowych, świadków czy sporządzaniu pism procesowych, możecie tam liczyć na profesjonalną obsługę.

UWAGA! nie płaci za usługi SEO
styśka

Post autor: styśka »

Zobacz na Facebooku jednej z lepszych kancelarii w Trójmieście, mec. Cejrowskiego bo zamieszczają fajne wpisy, albo na ich stronie https://cejrowski.pl/ tez w publikacjach fajne wpisy. Myślę, że dogadasz się co do szczegółów
Awatar użytkownika
rakham

Post autor: rakham »

Tak patrzę i się zastanawiam dlaczego jest tutaj tak dużo osób nie wierzących? Ja bez modlitw takich jak https://piesni-religijne.pl/modlitwy/wy ... postolski/ sobie nie wyobrażam funkcjonowania Bóg w moim życiu jest nieoderwalnym elementem sukcesu...
ODPOWIEDZ