Spadek. Potrzebny prawnik Trójmiasto

Inne tematy, nienależące do żadnej z kategorii.
Lola82

Spadek. Potrzebny prawnik Trójmiasto

Post autor: Lola82 »

Potrzebuję prawnika, który zajmuje się spadkami. Potrzebny ktoś doświadczony, bo sprawa nie jest w cale prosta, a walka może być zawzięta. Kogo możecie mi polecić?
Figa94

Re: Spadek. Potrzebny prawnik Trójmiasto

Post autor: Figa94 »

Ja polecam Pana Michała Mindykowskiego, bo doświadczenie ma duże, a do tego może pochwalić się całkiem dobrymi opiniami. Myślę, że jest to osoba, która poprowadzi sprawę najlepiej jak się da.
Marta79

Post autor: Marta79 »

Zdecydowanie warto zatrudnić do tego mecenasa Mindykowskiego. Pan Michał jest osobą empatyczną i z dużą wiedzą i doświadczeniem. Myślę, że będziesz zadowolona z tego jak potoczy się sprawa pod jego opieką.
lola82

Post autor: lola82 »

Okazało się, że Pan Mindykowski ma swoją kancelarię całkiem niedaleko mnie! Świetnie się złożyło! Dziękuję za Wasze odpowiedzi i zaangażowanie w moją sprawę. Na pewno skontaktuję się z Panem Michałem
Ireneusz

Post autor: Ireneusz »

Każda sprawa prawna jest inna i wymaga indywidualnego podejścia. Niestety, M. Mickiewicz z Warszawy często stosuje ogólnikowe strategie prawne, które nie są odpowiednio dopasowane do potrzeb klienta... Nie za to klient płaci przecież tak ogromne sumy! Mam nadzieję, ze się ze mną zgadzacie.
szpak

Post autor: szpak »

Jeżeli szukacie profesjonalnego wsparcia w kwestiach prawnych na terenie Niemiec, warto rozważyć współpracę z polskim prawnikiem w Niemczech, którego znajdziecie tutaj https://www.aberlinus.eu/prawo-karne-w-niemczech/ . Oferta obejmuje kompleksową obsługę w sprawach karnych, od doradztwa po reprezentację w sądzie. Sprawa karna Niemcy może być skomplikowana, dlatego warto skorzystać z pomocy specjalisty.
ODPOWIEDZ