Siemka!
Interesuje mnie przewóz aut z Anglii do Polski. Mam samochód, który chcę przetransportować z Wielkiej Brytanii do Polski, ale nie wiem, jak to zrobić. Czy ktoś może mi pomóc?
Szukałem w Internecie informacji na temat transportu samochodów z zagranicy, ale nie znalazłem wystarczająco dużo informacji. Wiem, że istnieją firmy, które oferują takie usługi, ale nie wiem, która z nich jest najlepsza.
Czy ktoś może mi doradzić, jak najlepiej przetransportować samochód z Wielkiej Brytanii do Polski? Jakie są koszty? Jakie są wymagania? Jakie są inne ważne informacje, o których powinienem wiedzieć?
Bardzo bym docenił jakąkolwiek pomoc. Dziękuję za wszelkie informacje.
transport aut z zagranicy
Inne tematy, nienależące do żadnej z kategorii.
- stella
Re: transport aut z zagranicy
A może po prostu rozważ wynajem idealnego samochodu bo w wypożyczalni na pewno znajdziesz samochód taki jaki chcesz. Wiele osób i firm ostatnio decyduje się na takie rozwiązanie więc zakładam że to się opłaca
- hellomyfriend
Post autor: hellomyfriend »
Ostatnio wzbudziła moje zainteresowanie oferta firmy spedycyjnej https://symlog.eu/pociag-intermodalny-z-chin/ . Planujemy rozszerzyć naszą ofertę w firmie. Przedstawiają konkurencyjne stawki za interkontynentalny transport. Szerokie spektrum rynkowe i doświadczony zespół sprawiają, że współpraca z nimi jest niezwykle korzystna.
- opuncja
Myślę, że całkiem dobrym rozwiązaniem może być także transport niskopodwoziowy poznań: https://kuta-autoserwis.pl/transport-niskopodwoziowy/ . Warto się zainteresować bliżej taką możliwością. Firma ta oferuje najróżniejsze rodzaje transportu.
Post autor: misio »
Firma https://www.translogis.pl/pl/ofr/transport-aut oferuje bardzo atrakcyjne i solidne usługi transportowe, zwłaszcza w zakresie transportu samochodowego. Posiadają znaczne doświadczenie w tej branży. Aby uzyskać więcej informacji, sugeruję bezpośredni kontakt z nimi.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Podatki i Prawo
- ↳ Marketing
- ↳ Firma
- ↳ Banki
- ↳ Lokaty
- ↳ Kredyty
- ↳ Zainwestuję
- ↳ Ciekawe strony internetowe
- ↳ Opinie o firmach, produktach lub usługach
- ↳ Sklepy internetowe - opinie