Urządzenie łazienki
Inne tematy, nienależące do żadnej z kategorii.
- eliza1971
Urządzenie łazienki
Hej! Od kilku dni sen z powiek spędza mi moja łazienka, a konkretnie sam fakt, jak powinnam ją urządzić. Myślę o całym wyposażeniu jak ceramika łazienkowa, armatura, wszelkie akcesoria, a nawet płytki. Lubię stylowe wnętrza i chciałabym, żeby tak też prezentowała się moja łazienka. Może macie jakieś pomysły, inspiracje? Byłabym wdzięczna za pomoc.
Re: Urządzenie łazienki
Post autor: Lućka »
Zawsze marzyłam o tym by łazienka była na tyle dużym pomieszczeniem by nam po prostu nie było ciasno a ,że marzenia należy spełniać, łazienkę mamy dużą. Miałam niewielkie problemy z jej urządzeniem ale dzięki dobrym duszom z marketów budowlanych oraz dzięki internetowi mam łazienkę ,z której jestem zadowolona. Zajrzyj do tego bloga - http://homeflow.pl/ - o urządzaniu wnętrz mnie zainspirowali może i ciebie zainteresują ciekawymi rozwiązaniami.
- Pelenita
Macie już jakiś pomysł, projekt na łazienkę? Od tego oczywiście trzeba by było zacząć. Ważne jest też to czy wybierzecie wannę, czy też kabinę prysznicową. U mnie najlepiej sprawdzi się kabina prysznicowa wysokość 170 cm, niestety na wanne nie mam co liczyć, nie mam tyle miejsca w łazience.
- danielkrolewski
Post autor: danielkrolewski »
Ceramika łazienkowa do każdego typu łazienki pasuje. Choć moim zdaniem lepiej jak jest ona wykorzystywana w łazienkach mniejszego typu. Ale przed wyborem warto jest sprawdzić kilka ofert, hurtowni z asortymentem łazienkowym i zobaczyć, która z nich będzie bardziej dobrana. Polecam takie wyszukiwania, bo na pewno można znaleźć coś ciekawego.
Post autor: Józek »
Faktycznie co by nie mówić to jest bardzo ważna sprawa i ja również jestem zdania, że w takiej sytuacji warto jest dbać o nawet najmniejsze szczegóły. Osobiście polecam każdemu zapoznanie się z wpisem https://calde.pl/blog/jak-wieszac-uchwy ... -toaletowy gdzie bardzo fajnie opisano to jak montować uchwyt na papier toaletowy.
Post autor: ALANć »
Jak bardziej profesjonalne płytki to zdecydowanie w salonie Cristopol, tu macie adres https://cristopol.com.pl/, różne rodzaje płytek, bez dwóch zdań dobrej jakości ,każdy coś dla siebie znajdzie. Do kuchni, do łazienki, do salonu. Wzornictwo rózne, formaty rónież, prosto się takie równe płytki układa
Post autor: łagoda1 »
A jeśli chodzi o sprzęty do łazienki to ja mam u siebie pralkę perfect care 600 od electroluxa i jestem bardzo zadowolona. Pralka ta sama automatycznie dostosowuje czas prania do wielkości załadunku, to bardzo ekonomiczna opcja. Warto także zainteresować się suszarkami z tej serii.
Post autor: doźka »
moja mama chce kupić pralkę i myślę, że podpowiem jej ten model, szuka czegoś solidnego a wiem, że electrolux robi dobrej jakości urządzenia i myślę, że bedzie zadowolonałagoda1 pisze: ↑27 lip 2021, 11:34 A jeśli chodzi o sprzęty do łazienki to ja mam u siebie pralkę perfect care 600 od electroluxa i jestem bardzo zadowolona. Pralka ta sama automatycznie dostosowuje czas prania do wielkości załadunku, to bardzo ekonomiczna opcja. Warto także zainteresować się suszarkami z tej serii.
Post autor: Gość »
Ja mam pralkę Toshiba TW-BL80S2PL i zdecydowanie polecam. Ma funkcję prania w zimnej wodzie, a co za tym idzie jest oszczędność prądu, jakość prania na najwyższym poziomie, ubrania są naprawdę dobrze wyprane. Do tego ważna rzecz, to opcja wymiany łożyska, a wiadomo ile takie naprawy kosztują, więc uważam, że to naprawdę udany model.
Post autor: Andrzej »
Wanna to podstawa, ale jeśli nie ma takiej opcji, to niestety, pewnych spraw się nie da pokonać. U nas na szczęście się udało, chociaż długo zastanawialiśmy się nad tym co wybrać. Świetnie prezentują się w różnych aranżacjach takie nowoczesne wanny, jak mają tutaj https://www.patron-bis.pl/oferta.html. Super, chociaż powiem, że ja chyba bym wolał kabinę prysznicową, z głębszym brodzikiem, ale żona upiera się, że wanna i koniec. Z kobietą nie wygrasz... ![Śmiech :lol:](./../images/smilies/icon_lol.gif)
![Śmiech :lol:](./../images/smilies/icon_lol.gif)
- melanina
Ostatnio sporo szukałem w Internecie informacji na ten temat, i udało się rozwiać wątpliwości. Już nie musisz błądzić i tracić czas na szukanie odpowiedzi na twoje pytania, bo zrobiłem to za Ciebie! Wystarczy że wejdziesz w tę stronę www a dowiesz się więcej ... https://jarbetal.pl/
Przejdź do
- Forum
- ↳ Podatki i Prawo
- ↳ Marketing
- ↳ Firma
- ↳ Banki
- ↳ Lokaty
- ↳ Kredyty
- ↳ Zainwestuję
- ↳ Ciekawe strony internetowe
- ↳ Opinie o firmach, produktach lub usługach
- ↳ Sklepy internetowe - opinie