Pierwszy taniec.
- lulika
Pierwszy taniec.
A chodzicie na nauke pierwszego tańca ? My zapiszemy się na kurs tańca do tej szkoły http://sosalsa.pl/ , bo razem nic nam nie wychodzi Uwielbiam tańczyć za to G. nie lubi i nie umie ale wie, że to jest dla mnie ważne dlatego się zgodził. Planujemy zapisać się od marca, a miesiąc przed weselem wybierzemy się jeszcze na kilka lekcji indywidualnych, aby nauczyć się pięknie tańczyć walca angielskiego do naszej piosenki. Mam nadzieje, że uda nam się to zrealizować.
- Ola01
Re: Pierwszy taniec.
My z mężem chodziliśmy na naukę pierwszego tańca na ślub i tak nam się spodobało, że zapisaliśmy się na taki ogólny kurs. Super sprawa, przyjemna aktywność. A ja tak pokochałam taniec, że na ślub zamówiłam sobie specjalnie dla mnie szytą suknię taneczną z dżetami
-
A czy Waszym zdaniem podczas pierwszego tańca dobrze sprawdzi się wystrzałowe konfetti, które można zamówić na stronie https://happenings.pl/tuby-konfetti, czy lepiej jednak postawić na jakąś inną atrakcję? Jak uważacie?
- rakham
Jasne, że warto się poduczyć. Ja od dawna miałem to na uwadze dlatego moja córka np. chodzi do szkoly tańca https://www.baltima.eu/lokalizacje.html na lekcje baletu i jestem bardzo dumny, bo nawet odnosi sukcesy jak jeżdżą na zawody. Małe, bo małe póki co, ale wierzę, że któregoś dnia będziemy jej gratulować wielkiego sukcesu
- morgan
Jeżeli chcecie by pierwszy taniec wypadł idealnie to polecam wam zgłosić się do https://apt.lublin.pl/ Jest to sprawdzona szkoła tańca z Lublina, w której sam nauczyłem się tańczyć. Warto się do nich zgłosić.
-
Post autor: antekkowal »
Czasem to mam wrażenie że ten pierwszy taniec jest po to żeby go odbębnić, a nie żeby rzeczywiście czerpać z tego przyjemność. Może pierwszy taniec lepiej by wyglądał koło godziny 24 kiedy to już większość gości wyjęła kija z pośladków.
Post autor: nieważkość »
No dobrze, a jeśli mamy mówić o tym, jak ma wyglądać pierwszy taniec, to jak wyglądałaby u was ta sprawa? Ja co prawda znam piosenki na pierwszy taniec i wiem, jakie można dobrać, ale kompletnie nie wiem, jak to zrobić. Bo widzicie, jakieś wesele mogę ogarnąć, ale co dalej? Jak to zrobić, żeby wszystko miało ręce i nogi?
Post autor: Połknięta »
Jak chodzi o pierwszy taniec to dobrze jest wybrać fajnego fotografa aby to uwiecznił. Ja korzystałam z Fotografa Tomastudio ze Szczecina! Nie mogło być lepiej. Zdjęcia z pierwszego tańca pełne emocji, ruchu, kolorów i wszystkiego tego na czym najbardziej nam zależało. Gorąco polecamy tego fotografa.
Wróć do „Ślub - wszystko o organizacji uroczystości”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Podatki i Prawo
- ↳ Marketing
- ↳ Firma
- ↳ Banki
- ↳ Lokaty
- ↳ Kredyty
- ↳ Zainwestuję
- ↳ Ciekawe strony internetowe
- ↳ Opinie o firmach, produktach lub usługach