Proptrading w Polsce?
Kupię, sprzedam. Oferty.
- Maksymka
Proptrading w Polsce?
Czytałam ostanio na forum
forex-nawigator.biz/forum/prop-trading-w-polsce-t28705.html
o proptradingu w Polsce, jako opcji zarabiania fajnyc pieniędzy zupełnie na automacie...
myślicie ze to naprawdę ma sens i można w ten sposób trochę wiecej wyjąć jak na lokacie?
forex-nawigator.biz/forum/prop-trading-w-polsce-t28705.html
o proptradingu w Polsce, jako opcji zarabiania fajnyc pieniędzy zupełnie na automacie...
myślicie ze to naprawdę ma sens i można w ten sposób trochę wiecej wyjąć jak na lokacie?
Ostatnio zmieniony 28 lut 2020, 9:27 przez Maksymka, łącznie zmieniany 1 raz.
- Maksymka
Re: Proptrading w Polsce?
Okej, daję znać że przyjrzałam się tematowi jeszcze bardziej
i chyba ostatecznie sę zdecyduję na dołączenie do jednej firmy którą na tamtym forum opisywali.
Chodzi mi o Properly i strategie automatyczne czy jak to się nazywa.
Myślałam, jeszcze w tym roku nad lokatą, ale jednak puknęlam się w czoło patrząc na to ile faktycznie % można na lokacie zarobić, to porażka
i chyba ostatecznie sę zdecyduję na dołączenie do jednej firmy którą na tamtym forum opisywali.
Myślałam, jeszcze w tym roku nad lokatą, ale jednak puknęlam się w czoło patrząc na to ile faktycznie % można na lokacie zarobić, to porażka
- legenda
W dzisiejszych czasach lokaty to jakaś porażka niby zarabiamy a w rzeczywistości inflacja zżera Naszą kasę w jeszcze większym tempie.Maksymka pisze: ↑28 lut 2020, 9:29 Okej, daję znać że przyjrzałam się tematowi jeszcze bardziej
Odnośnie tego całego Proptradingu to jakoś mało znane to w PL z tego co widzę. Za granicą owszem korzystają z tego ludzie ale w PL mało info. Jednak muszę przyznać że dosyć ciekawie to wygląda bo nie trzeba siedzieć przed wykresami tylko można wprowadzić automatyzacje i dzięki temu oszczędzać swój czas
- legenda
Odsetki cieżko poczuć jak potem jeszcze dowalają podatekMaksymka pisze: ↑18 mar 2020, 9:36 No, lokata byłaby fajną opcją gdyby faktycznie dało się na tym zarobić,
a tak kasa zamrożona a odsetki śmieszne...
- legenda
Kolego
Dokładnie dlatego zawsze staram się lokować swój kapitał w miejsca gdzie zarabiam więcej niż inflacja która zżera Naszą kasę.
takim ostatnio nowym miejscem do zarobku jest firma proptradingowa Properly która ma automatyczne strategie do handlu na rynku forex
Dokładnie dlatego zawsze staram się lokować swój kapitał w miejsca gdzie zarabiam więcej niż inflacja która zżera Naszą kasę.
takim ostatnio nowym miejscem do zarobku jest firma proptradingowa Properly która ma automatyczne strategie do handlu na rynku forex
- Maksymka
a czekaj co teraz będzie sie z inflancją działo przy tych wszystkich obostrzeniach koronawirysowych, które zrujnują gospodarkę... strach się bać.
Tylko z Properly korzystasz czy masz jeszcze inne sposoby na zarabianie?
Tylko z Properly korzystasz czy masz jeszcze inne sposoby na zarabianie?
- mirka
A może forex? To jest dobra inwestycja, co sądzicie? Też się zastanawiam nad ulokowaniem kasy w systemie XTB. Najlepiej to odpalcie demo, zobaczcie czy system wam odpowiada, czy nie, bo jak dla mnie to naprawdę jest to świetna opcja.
- legenda
W tle testuje jeszcze coś ale jak narazie nic sensownego. Główne skupienie jest na Properly tym bardziej że firma ma tak długą historię to nie ma się co do czego przyczepić że ukrywają coś itd. Wszystko jest dostępne - statystyki na swojej stronie od 2014 roku a także wszystkie zgrania na MyFxBook także mega plus dla firmy za szczerośćMaksymka pisze: ↑02 maja 2020, 7:30 Tylko z Properly korzystasz czy masz jeszcze inne sposoby na zarabianie?
http://bit.ly/r_properly
- Maksymka
No ten proptrading o którym mówimy, to jest właśnie na FOREXmirka pisze: ↑29 maja 2020, 9:41 A może forex? To jest dobra inwestycja, co sądzicie? ...
Tyle, że zautomatyzowany, i nie trzeba sobie samemu w tych wykresach siedzieć.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Podatki i Prawo
- ↳ Marketing
- ↳ Firma
- ↳ Banki
- ↳ Lokaty
- ↳ Kredyty
- ↳ Zainwestuję
- ↳ Ciekawe strony internetowe
- ↳ Opinie o firmach, produktach lub usługach
- ↳ Sklepy internetowe - opinie