o proptradingu w Polsce, jako opcji zarabiania fajnyc pieniędzy zupełnie na automacie...
myślicie ze to naprawdę ma sens i można w ten sposób trochę wiecej wyjąć jak na lokacie?
W dzisiejszych czasach lokaty to jakaś porażka niby zarabiamy a w rzeczywistości inflacja zżera Naszą kasę w jeszcze większym tempie.Maksymka pisze: ↑28 lut 2020, 9:29 Okej, daję znać że przyjrzałam się tematowi jeszcze bardziej
i chyba ostatecznie sę zdecyduję na dołączenie do jednej firmy którą na tamtym forum opisywali.
Chodzi mi o Properly i strategie automatyczne czy jak to się nazywa.
Myślałam, jeszcze w tym roku nad lokatą, ale jednak puknęlam się w czoło patrząc na to ile faktycznie % można na lokacie zarobić, to porażka
Odsetki cieżko poczuć jak potem jeszcze dowalają podatekMaksymka pisze: ↑18 mar 2020, 9:36 No, lokata byłaby fajną opcją gdyby faktycznie dało się na tym zarobić,
a tak kasa zamrożona a odsetki śmieszne...
W tle testuje jeszcze coś ale jak narazie nic sensownego. Główne skupienie jest na ProperlyMaksymka pisze: ↑02 maja 2020, 7:30 Tylko z Properly korzystasz czy masz jeszcze inne sposoby na zarabianie?
No ten proptrading o którym mówimy, to jest właśnie na FOREXmirka pisze: ↑29 maja 2020, 9:41 A może forex? To jest dobra inwestycja, co sądzicie? ...