Jakie mleko początkowe?
Inne tematy, nienależące do żadnej z kategorii.
- Dymfna-64
Jakie mleko początkowe?
Jakie mleka w proszku dla dzieci sprawdzały wam się najlepiej? Ja obecnie jestem w trakcie testowania, a postawiłam na mleko początkowe Nuppi GOLD 1 i muszę wam przyznać, że jest naprawdę super. Szczególnie że zawiera niezbędne składniki odżywcze dla niemowląt. Słyszałyście już o tej marce?
Re: Jakie mleko początkowe?
Post autor: Gośka »
Początkowo karmiłam jedynie piersią, ale mały jest takim głodomorem, że musiałam zacząć go dokarmiać mlekiem modyfikowanym. Czytałam wiele opinii i radziłam się koleżanek dzięki, którym zdecydowałam się na mleko Humana. Wybór okazał się strzałem w dziesiątkę. Małemu posmakowało, problemów z brzuszkiem też po nim nie ma ![Szczęście, dobry humor :)](./../images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Szczęście, dobry humor :)](./../images/smilies/icon_e_smile.gif)
Post autor: Mańka »
No u nas było bardzo podobnie, najpierw pierś, ale co chwilkę trzeba było córkę dostawiać do piersi, więc po jakimś czasie zaczęliśmy karmić na zmianę - mleko modyfikowane (u nas wygrało HiPP bio combiotik) + karmienie piersią. I w końcu córka jest najedzona
Nie było problemów z przejściem na butelkę, bo od początku czasami odciągałam pokarm, więc była przyzwyczajona do butli.
dr rath witamina d
![Sarkazm ;)](./../images/smilies/icon_e_wink.gif)
dr rath witamina d
- Monika89
Widziałam ostatnio na ten temat fajny i ciekawy artykuł na https://zdrowie.tvn.pl/a/mleko-dla-nowo ... -najlepsze myślę, że warto się zapoznać stojąc przed wyborem co by nie mówić pełnowartościowej diety naszego dziecka
Post autor: Grażyna »
Ogólnie z tego co mi wiadomo to zdecydowanie najlepiej jest karmić piersią, ale faktycznie nie zawsze się to udaje. Jednak jeśli mamy takie możliwości to doskonale w artykule https://whisbear.com/pl/blog/karmienie- ... brych-rad/ opisano kilka dobrych porad odnośnie takiego karmienia dziecka.
Post autor: Szarła »
Ja od początku karmiłam mm, ale bywało różnie, więc zmieniliśmy właśnie na to Hipp bio combiotik. Okazało się to strzałem w dziesiątkę, bo zniknęły problemy z brzuszkiem u małej.Mańka pisze: ↑27 mar 2021, 1:28 No u nas było bardzo podobnie, najpierw pierś, ale co chwilkę trzeba było córkę dostawiać do piersi, więc po jakimś czasie zaczęliśmy karmić na zmianę - mleko modyfikowane (u nas wygrało HiPP bio combiotik) + karmienie piersią. I w końcu córka jest najedzonaNie było problemów z przejściem na butelkę, bo od początku czasami odciągałam pokarm, więc była przyzwyczajona do butli.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Podatki i Prawo
- ↳ Marketing
- ↳ Firma
- ↳ Banki
- ↳ Lokaty
- ↳ Kredyty
- ↳ Zainwestuję
- ↳ Ciekawe strony internetowe
- ↳ Opinie o firmach, produktach lub usługach
- ↳ Sklepy internetowe - opinie