ZwCAD - Wasze opinie
Inne tematy, nienależące do żadnej z kategorii.
ZwCAD - Wasze opinie
Post autor: Hureń »
Chciałbym zapytać Was co sądzicie na temat ZwCAD oraz czy ktoś z Was może na nim pracuje? Byłbym wdzięczny za konkretne informacje i oczywiście mam nadzieję, że temat się trochę rozwinie bo jednak chciałbym znaleźć najlepsze rozwiązanie dla nas do prac przy projektach budowlanych na kolejne lata.
Re: ZwCAD - Wasze opinie
Post autor: Kołez »
Według mnie warto tutaj na pewno zwrócić uwagę w mojej opinii na bardzo dobry program CAD jakim jest ZwCAD 2022 jeżeli będziecie potrzebowali profesjonalnej pomocy, specjalistów przy szkoleniach oraz obsłudze i jednocześnie zależy Wam na dobrej cenie i możliwości wykorzystania dodatkowych pomocy poprzez nakładki typu ZwGeo, czy ZwTraffic to chyba nie będzie lepszej opcji. Osobiście jestem zadowolony i mam nadzieję, że wszystko pójdzie po Waszej myśli!
Post autor: Grozeń »
Jak najbardziej mogę się tutaj zgodzić, jeżeli przede wszystkim wszystkim zależy Wam na wygodzie pracy, odpowiednich parametrach i jednocześnie uczciwym podejściem do klienta to ZwCad będzie w stanie odpowiednio pomóc. W końcu trafiliśmy na obsługę która zawsze rzeczowo jest w stanie pomóc, no i też udało nam się zmieścić w budżecie za licencję. Po miesięcznych testach zdecydowaliśmy się przy nim zostać.
Post autor: Hureń »
O proszę to już jakieś podpowiedzi w jakim kierunku warto pójść mam, zobaczymy co z tego nam ostatecznie wyjdzie po testach.Grozeń pisze: ↑31 sie 2021, 12:55 Jak najbardziej mogę się tutaj zgodzić, jeżeli przede wszystkim wszystkim zależy Wam na wygodzie pracy, odpowiednich parametrach i jednocześnie uczciwym podejściem do klienta to ZwCad będzie w stanie odpowiednio pomóc. W końcu trafiliśmy na obsługę która zawsze rzeczowo jest w stanie pomóc, no i też udało nam się zmieścić w budżecie za licencję. Po miesięcznych testach zdecydowaliśmy się przy nim zostać.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Podatki i Prawo
- ↳ Marketing
- ↳ Firma
- ↳ Banki
- ↳ Lokaty
- ↳ Kredyty
- ↳ Zainwestuję
- ↳ Ciekawe strony internetowe
- ↳ Opinie o firmach, produktach lub usługach
- ↳ Sklepy internetowe - opinie