Problem z opadającymi powiekami
Polecamy produkty, leki, lekarzy, poradnie. Wszystko o zdrowiu.
- ewelinaS
Problem z opadającymi powiekami
Mam problem z opadającymi powiekami. To chyba mój typ urody, a może to przez stres i zmęczenie, ale moja górna powieka opada zbytnio i wyglądam, jakbym ciągle mrużyła oczy. Może to prze pracę za biurkiem przy komputerze. Mniejsza o to. Znalazłam taki zabieg, jak korekta opadających powiek, ale mam obawy przed pójściem na niego. W końcu to rozgrzany laser i cienkie powieki. Robił ktoś już coś takiego.?
- aneta25
Re: Problem z opadającymi powiekami
Hej
Ja też miałam problem z opadającymi powiekami, a dodatkowo moja skóra wokół oczu była mało elastyczna. Pomogła mi mezoterapia okolic oczu, którą wykonałam w tym salonie: https://instytuty.drirenaeris.com/zabiegi/zabiegi-pielegnacyjne-twarzy-szyi-dekoltu-i-okolic-oczu/eye-mezo-drenage-intensive-zabieg-rozjasniajaco-wygladzajacy-na-okolice-oczu-z-mezoterapia-beziglowa-i-dermadrenage. Dzięki niej pozbyłam się problemu z opadającymi powiekami, a także wygładziłam skórę i zredukowałam widoczność zmarszczek wokół oczu, co sprawiło, że wyglądam młodziej i promienniej Serdecznie polecam!
Ja też miałam problem z opadającymi powiekami, a dodatkowo moja skóra wokół oczu była mało elastyczna. Pomogła mi mezoterapia okolic oczu, którą wykonałam w tym salonie: https://instytuty.drirenaeris.com/zabiegi/zabiegi-pielegnacyjne-twarzy-szyi-dekoltu-i-okolic-oczu/eye-mezo-drenage-intensive-zabieg-rozjasniajaco-wygladzajacy-na-okolice-oczu-z-mezoterapia-beziglowa-i-dermadrenage. Dzięki niej pozbyłam się problemu z opadającymi powiekami, a także wygładziłam skórę i zredukowałam widoczność zmarszczek wokół oczu, co sprawiło, że wyglądam młodziej i promienniej Serdecznie polecam!
Wróć do „Zdrowie - medycyna i leki”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Podatki i Prawo
- ↳ Marketing
- ↳ Firma
- ↳ Banki
- ↳ Lokaty
- ↳ Kredyty
- ↳ Zainwestuję
- ↳ Ciekawe strony internetowe
- ↳ Opinie o firmach, produktach lub usługach